"Kogu loomisprotsess on olnud ülimalt eriline ja nauditav, sest see tants kannab endas niipalju kauneid hetki elust enesest, millega on lihtne samastuda. Me ei ole kunagi varem teinud koreograafiat, mis hõlmaks ehteid ja niipalju rekvisiite, seega esitasime endale väga põneva väljakutse seda kõike ühtseks kauniks jutustuseks põimida," sõnas Alisa.

Toome välja eeskujulikud moeleiud:

Miks mitte sobitada pidulikule kleidile pisut robustse moega vöö? Tulemus on efektselt ootamatu, kuid säilitab pidulikkuse. Ilusa värviharmoonia loovad sooja alatooniga kullakarva ridikül ja külma alatooniga särav kleit.

Pikk bleiser on klassikaline riideese, mis võiks iga naise garderoobis olemas olla. See sobib kandmiseks ühtviisi hästi nii pükste kui ka kleitide ja seelikute peal ja sellega võib minna nii päeval kontorisse kui ka õhtul peole.

Pimedatel ja külmadel päevadel ei ole soojast kampsunist paremat riideeset. Lauljanna Sissi näitab ette, kuidas vöö lisamine annab kampsunile tubli doosi pidulikkust, nii et sa ei pea oma lemmikust ürituste väisamiseks loobuma. Lisa juurde säravad aksessuaarid ja oledki valmis!

Pintsak on klassika ja miks mitte hankida endale pidududehooaja tarvis eriti glamuurne mudel. Selline efektne rõivaese nõuab väljapaistmiseks enda ümber lihtsust - üleni musta värvi komplekt on alati hea valik.

Ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Mari-Liis Helvik särab üheskoos piduliku pintsakuga. Moekas pidudehõnguline komplekt, millega sobib käia nii kohtumistel kui ka õhtul sõbrannadega väljas. Delfi Naisteka peatoimetaja Keilit on kombineerinud hõbedaselt helkleva pluusi ja ruudumustrilise seeliku - taaskord hea stiilispikker riietest, millega saab säravat meeleolu luua nii kontoris kui õhtustel üritustel.

Litrite sära mõjub ühtviisi hästi nii kleidil kui seelikul. Tähtis on hoida ülejäänud komplekt võimalikult minimalistlikuna, et peakangelased saaksid silma paista.

Ajakirjanik Tiina Kruus kannab kalasaba mustrist inspireeritud peokleiti, millel moodustavad elegantse koosluse musta, hõbedast ja kuldset tooni litrid. Saatejuht Electra kannab kaunist ja klassikalist komplekti, millega sobib hästi nii tööle kui õhtul teatrisse minna.

Stilist Ženja Fokin (keskel) demonstreerib head moenippi: efektne t-särk passib hästi viigipükste ja mokassiinidega. Anne & Stiili ilutoimetaja ja meikar Gerda Miller (vasakul) ja moeajakirjanik Aljona Eesmaa (paremal) teavad, et kui on pidu, kuulub sinna juurde kindlasti ka punane huulepulk!

Särast ja glamuurist sel õhtul puudu ei jäänud. Vaata galeriist, kes erilisel õhtul kohal viibisid: