Pakutavate kvaliteetsete riideesemete valik on lai: pluusid, püksid, pidulikud rõivad, kleidid, mantlid ja aluspesu. Riietele saate juurde valida trendikaid jalatseid igale maitsele: saapaid, kingi, vaba aja tosse. Oma riietust saate täiendada aksessuaaridega – nende valik on eriti lai, alates mütsidest ja sallidest ja lõpetades vööde, käekottide ning reisikohvritega.

Meie külmas ja rõskes kliimas on soojad, trendikad ning mugavad ülerõivad asendamatud. Suurest valikust leiab igaüks omale midagi, sest esindatud on kõik selle talve kuumimad moetrendid.

2019. aasta talve täielik must-have-toode igas riidekapis on sulejope. Minimalistliku ja sportliku joonega puhvis joped pole mitte ainult soojad ning praktilised, vaid ka väga moodsad ja Dsquared2 uue talvekollektsiooni kahekihiline läikiv sulejope on kindlalt üks stiilsemaid valikuid.

.

Mitmeid valikuid on ka nendele, kes eelistavad naiselikku joont, näiteks teine selle aasta suur moetrend – keebid. Need muinasjuttudest tuttavad ülerõivad toovad sügistalve mõnusat romantikat ja mõjuvad korraga nii ajatult kui ka ülimalt stiilselt. Salvatore Ferragamo kahepoolne logomustriga villane keep võlub esimesest silmapilgust. Seda saab hõlpsasti kanda näiteks jaki peal ja sobitada kontsakingadega või kombineerida hoopis robustsete tanksaabastega. Viimased on sellel talvel eriti moes ja needki on Tops! butiigis olemas.

.

Neile naistele, kes armastavad aga klassikalist ajatut stiili, soovitan valida midagi Balmaini tootevalikust. Tugevate ja konkreetsete joonte, ent sealjuures ülimalt naiselike vormide poolest tuntud Balmain on alati šikk ning selle brändi mantel või jakk on tõeline power-suit – sellest õhkub stiili ja kvaliteeti juba kaugelt. Valget värvi mantlid on juba mitu hooaega moelavadel ilma teinud ja mõjuvad pimedal talvel värskelt ning helgelt.

.

Tops! butiik on valikusse võtnud ka disainerite julgemaid ja väljapaistvamaid mudeleid, näiteks Itaalia brändi Dsquared2 ussinahaefektiga mantli. Nahast jakid, läikivad mantlid ja ussinahamuster oli sellel sügisel üks suurimaid moetrende, mis eeloleval kevadel kindlasti oma võidukäiku jätkab.

Ka meestele on Tops! butiigis muljetavaldav valik isikupäraseid ja stiilseid tooteid. Kindlasti tasub pilk peale heita teksapükstele ja T-särkidele, sest neid leidub ka kõige nõudlikumale maitsele. Trendikaid mehi ootab butiigis ka tohutu suur valik kõikvõimalikke jalatseid, nende seas ülimalt moekad saapad. Samuti pakub Tops! härradele tõelisi pärleid šikkide aksessuaaride kujul ja suurt valikut vöösid, trendikaid kotte ning mütse.

Tops! kauplused leiate kahelt aadressilt Ülemiste, Suur-Sõjamäe 4 ja vanalinnast Valli 4.

Jaga
Kommentaarid