Sa oled pettunud, et sa ei saavutanud oma peamist eesmärki - sellegipoolest on sul selja taga edukas aasta.

Sõnn

Sa oled pettunud, sest suhe inimesega, kellest väga hoolid, ei kujunenud selliseks, nagu ootasid. Ometi peaksid sa enda üle uhkust tundma, sest saad südamevaluga väga hästi hakkama.

Kaksikud

Sa oled pettunud, et otsustasid olla avatud ja saadaval, aga see ebaõnnestus. Tegelikult peaksid enda üle uhke olema, et võtsid selle riski.

Vähk

Sa oled pettunud, sest armastatud inimene vedas sind alt, kuid peaksid olema tänulik, et said aimu tema tegelikust olemusest.

Lõvi

Sa oled pettunud, et sa ei teinud enesearmastamise teekonnal kuigi suuri edusamme. Sellegipoolest peaksid olema õnnelik, sest juba teadmine, et tahad endaga paremini läbi saada, on pool võitu.

Neitsi

Sa oled pettunud, et vedasid oma armastatud inimesi alt, aga nende eesmärgid ei pea ja ei saagi olla sinu eesmärgid.

Kaalud

Sa oled pettunud, et oled endiselt vallaline, aga pea meeles, et pole olemas kindlat ajakava - pole põhjust kiirustada.

Skorpion

Sa oled pettunud, et sa ei saanud oma halbadest harjumustest lahti, aga ära unusta, et kolm on kohtu seadus - sul on veel võimalus.

Ambur

Sa oled pettunud, et pole ammu kohtamas käinud, aga see on sulle andnud võimaluse keskenduda teistele olulistele asjadele.

Kaljukits

Sa oled pettunud, et sinu jaoks oli eesmärkide saavutamine nii vaevarikas, aga ära muretse - uuel aastal uue hooga!

Veevalaja

Sa oled endas pettunud, et kohtlesid armastatud inimesi halvasti, aga paraku ei saa sa minevikku muuta. Küll aga on sul uuel aastal võimalus parem olla.

Kalad

Sa oled pettunud, et sinu süda murdus, aga peaksid siiski proovima leida õnne mõttest, et sul oli võimalus armastada - kasvõi natukene aega.

Allikas: Thought Catalog