Hollywoodi naised astuvad punasele vaibale peamiselt 10cm kõrguste kontsadega (ja Victoria Beckham veelgi kõrgematega). See teeb küll figuuri sihvakamaks, kuid mõjub kehale hävitavalt. Kõik algab sellest, et jalg on ebaloomulikus asendis ning raskus langeb valedesse kohtadesse. Pidev killer-kontsade kandmine võib viia krooniliste valude ning liigesehaigusteni, aga ka jala deformeerumiseni.

Lohakas rüht

Kuigi Hollywoodi staarid on tähelepanuga harjunud, on nii mõnelgi endiselt enesekindlusega probleeme. Väga paljudele piltidele jäävad nad lohaka rühiga. Näiteks näitlejanna Kristen Stewart jääb alati pildile ebakindla rühiga. Seda pole mitte ainult kole vaadata, vaid see võib kahjustada selga ning põhjustada kroonilisi valusid.

Joobes autojuhtimine

Amanda Bynes, Matthew Fox, Paris Hilton ja Lindsay Lohan võiksid ja peaksid omama isiklikku autojuhti. Joobnuna autojuhtimine võib põhjustada nii juhi kui ka kaasliiklejate surma, kuid tundub, et Hollywoodis ei saada sellest veel aru.

Pidev päevitamine ja solaarium

Christina Aguilera, Cristiano Ronaldo, Katie Price, Tom Jones, Tara Reid, Donatella Versace, Jennifer Lopez - seda nimekirja võiks jätkata lõputult. Hollywoodi staarid arvavad endiselt, et mida pruunim jume, seda kaunim välimus. Kui pruuni jume kauniduse üle võib veel vaielda, siis päevitamisega liialdamise tagajärjel kiirelt vananev nahk ei ole seda kohe kindlasti.

Ekstreemdieedid

Pingeline elu Hollywoodis pole kerge. Kõrged ilustandardid panevad ka sellised staarid nagu Oprah Winfrey'i ja Tyra Banksi ekstreemdieete pidama. Need põhjustavad aga kehakaalu kiiret langust ning seejärel kiiret kaalutõusu. Mõlemad mõjuvad kehale laastavalt.

Energiajoogid ja kohv

Paparatsopiltidel on enamikel staaridel käes kohvitops või energiajook. Energiajoogi tarbimine pole aga sugugi hea idee, sest see viib kehast ka viimse energia ning koormab liialt südant. Ka kohviga liialdamine teeb südamele halba. Õnneks hakkavad ka Hollywoodi elanikud üha rohkem aksessuaarina eelistama veepudelit.

Suitsetamine

Paparatsopildid paljastavad veel ühe pahe - suitsetamise ja mitte ainult tubaka. Sellised hobid viivad aga kopsuvähi, emfüseemi ja/või südame-veresoonkonna haigusteni. Tundub, et Johnny Depp, Kate Moss, Madonna, Lindsay Lohani jaoks pole see probleem, sest nemad on ühed suurimad Hollywoodi suitsetajad.