2. "Ma usun, et kõige olulisem girl boss olemise juures, kas kodus, kontoris või ükskõik kus mujal, on oma väärtuse teadmine."

3. "Kui tüdrukutele antakse õiged tööriistad edu saavutamiseks, võivad nad luua imelise tuleviku, mitte ainult enda jaoks, vaid ka kõigi teiste jaoks enda ümber."

4. "Tuntusega kaasneb võimalus, aga ka vastutus - toetada ja jagada, panna suurem rõhk õnnestumistele kui ebaõnnestumistele. Ja kui mul on piisavalt õnne, siis ka inspireerida."

5. "Kui näed viga, ebaõiglust ja ebavõrdsust, siis peab keegi midagi ütlema. Miks ei võiks see mina olla?"

6. "Naised moodustavad rohkem kui poole kogu maailma populatsioonist ja potentsiaalist, nii et see pole praktiline, ei nende ega ka meie häälte jaoks, kui meid ei võeta kõrgema taseme otsuste tegemisel kuulda. Mina leian, et viis, kuidas saame seda muuta, on õpetada tüdrukuid ja naisi nägema oma väärtust liidritena ja neid pingutustes toetada."

7. "Vanemaks saades hakkad ennast oma nahas mugavamalt tundma ja oskad kergemini "ei" öelda. Olen ka õppinud, et "ei" ütlemine on täpselt sama väärtuslik kui "jah" ütlemine. Ma usun, et see on midagi, mis tuleb aja ja enese väärtustamisega. Ja siis saad sa selle põhjal otsuseid langetada."

8. "Hoolitse selle eest, et su garderoobis oleks power rõivaese. Pole oluline, kas see on kleit, mis tekitab sinus alati võitmatu tunde või on see näiteks triiksärk. Kui on üks nendest päevadest, mil sa ärkad üles ja ei taha tööle minna, siis kui paned selle eseme selga, on see justkui sinu hümn. See loob päevaks hoopis uue energia."

9. "Vanemaks saamisega on muutunud ka minu suhtumine vanadusse. Ma teen kindlaks, et hoolitseksin oma naha ja keha eest, eriti, kui teen palju tööd. Ja ma ei pea enda eest hoolitsema ainult esteetilistel põhjustel, vaid sellepärast, et minu enesetunne sõltub sellest, mida ma söön, kui palju ma puhkan ja kui palju vett joon."

10. "Sa võid olla naine, kes tahab hea välja näha ja samal ajal seista naiste võrdõiguslikkuse eest. Feminismil ei ole vormirüüd: sa oled feminist täpselt sellisena, nagu oled."

11. "Ma olen endiselt sama inimene, kes ma olen. Ma ei ole ennast kunagi suhte kaudu defineerinud."

12. "Sa pead teadma, et oled piisav - see on mantra, mis on nii sügavale minu sisse juurdunud, et ei lähe päevagi mööda, mil ma sellele ei mõtleks. Kilode kaotamine ei muuda sind õnnelikumaks, rohkem meiki ei muuda sind ilusamaks. Tänaseks kuulsaks saanud ütlus Jerry Maguire'i filmist "sa muudad mu tervikuks" ei ole tõsi. Sa oled terviklik koos kaaslasega või ilma kaaslaseta. Sa oled piisav just sellisena, nagu oled."

Allikas: PureWow