1. Eelista roosasid või nahatooni huulevärve

Muidugi armastame palavalt ka klassikalist punast huult, aga kuningliku ilu loomiseks on parem eelistada neutraalseid toone. Kuigi nii printsess Diana kui ka Meghan Markle on õhtustel üritustel fotodele (vaata pilti Meghanist allpool) jäänud tumedamat tooni huultega, tasub päevasel ajal eelistada siiski midagi mahedamat. "Kasuta nahatooni või roosat, mis jääks puhas ja kerge, mitte liialt läikiv või matt," täpsustab jumestuskunstnik.

Meghan Markle eelmisel aastal Cirque Du Soleil esietendusel Royal Albert Hallis

2. Hoia meigipõhi kerge ja heledana

Greenwell selgitab, et jumestuse jaoks, mis näeks hea välja nii päriselus kui kaamera ees, kasutab ta tooteid, mille katvust saab kasvatada ja mis jäävad nahal loomulikud. "Kõige loomulikuma tulemuse jaoks eelistan meigipõhja lõpetamiseks mattidele toodetele satiinse koostisega tooteid. Nendega saab luua "teise naha" efekti. Peitekreemi puhul on oluline seda kasutada ainult seal, kus tõesti vaja on. Mulle meeldib kasutada ühte tooni, mis on mõeldud punnikeste varjamiseks ja teist, pisut heledamat tooni, mida kannan silmade alla," täpsustab meigikunstnik.

3. Eelista vedela ja kreemja koostisega tooteid

Selleks, et tekitada näole tervislik kuma, kasuta kreemjat või vedelat põsepuna, mida saad sõrmede abil näole patsutada. "Mulle on alati meeldinud "teise naha" efekti loomiseks kasutada pintslite asemel oma käsi. Võti on luua tervislik ja kumav jume," selgitab Greenwell.

4. Hoia silmameik suitsune, aga neutraalne

Kuigi efektne ja graafiline silmameik võib trendikas olla, siis Buckinghami Palee seinte vahel sellist jumestust ei kohta. Greenwell soovitab kasutada pruune ja beeže toone, et luua kergelt suitsune silmameik. Kindlasti ei tohiks unustada ripsmetušši, sest ilusad ripsmed on universaalsed.

5. Saladus peitub kumas

Trikk on selles, et särapuudrit tuleb lisada nii, et jääks mulje, nagu seda polekski kasutatud. "Sa ei taha, et meik näeks välja liiga ilmselge, nii et sa vajad ainult väikest kogust särapuudrit põsesarnadele ja kulmuluule. Mina väldin särapuudri kandmist ninajuurele või kusagile mujale, sest see võib loomuliku mulje rikkuda," annab meigikunstnik head nõu.

Allikas: Marie Claire