Kusjuures, tema käed on niivõrd maagilised, et need on tervelt ühe miljoni naela eest kindlustatud. Sul pole võimalik tema Chelsea linnaosas asuvat kliinikut külastada? Õnneks jagab Sarah meiega isiklikult oma saladusi, kuidas iga päev särav ja puhanud välja näha.

Ole tõeline puhastusekspert

Näopuhastustooted, millel on palsami konsistents, on suurepärased, kuna nendega saab mugavalt teha intensiivset näomassaaži. Sinu kodune versioon oleks järgmine: pane käed kergelt rusikasse ja sõna otseses mõttes mudi nendega näolihaseid. Nüüd patsuta sõrmeotstega üle kogu näo, kuni nahk hakkab kergelt õhetama. Nii ergutad vereringet, mis aitab nahka hapnikuga varustada ja toitainetega rikastada. Teed näole sõna otseses mõttes treeningu, mis peletab väsimuse märgid.

Näe hetkega parem välja

Sarah parim kiirnäohooldus hõlmab endas puhastust ja massaaži, millele järgneb naha aurutamine. Kui nahka enne nahahooldustoodete kasutamist aurutad, aitab see toodetel hiljem paremini ja sügavamale imenduda. Seejärel kanna nahale leebe piimhappekoorija, mis niisutab, koorib õrnalt ja annab sära. Lõpeta rutiin C-vitamiini seerumiga, et nahk särama panna ja hüaluroonhappe kreemiga, et tekitada prink tulemus.

Sul on peagi ees ootamas tähtis üritus? Teadaolevalt kasutas Meghan enne oma pulmi Sarah Chapmani kümnepäevast hooldussüsteemi nimega Radiance Recharge System, mis endas just eelnevalt mainitud koostisosi sisaldab.

Enneta toodete kuhjumist

Sarah tunnistab, et kannab aeg-ajalt pärast puhastamist nahale tervelt seitse kihti erinevaid tooteid. Ta märgib, et siinkohal on oluline tooteid nahale kanda kindlas järjestuses, et nende kuhjumist ennetada. Alusta kõige õhemast ja vesisemast koostisest. Lase sel nahka imenduda, kuni see kuiv tundub ning haara järgmise järele. Kui sul on kiire, sega kõik tooted kõigepealt käel kokku ja kanna korraga nahale.

Ole silmakreemiga ettevaatlikum

Silmakreemi kogusega on liigagi lihtne liiale minna. Jäta meelde, et silmade all olev kude on tervelt kümme korda õhem kui kogu ülejäänud näonahk, seega ei suuda see sama palju toodet endasse imada. Vahel jääb see lihtsalt naha pinnale, tekitades miilia ehk "piimatäpid". Silmakreemi puhul piisab täielikult juba poole riisitera suurusest kogusest, mille õrnalt nahale kannad. Võid üleliigse toote kanda kulmude alla.

Ole oma toitumisharjumuste osas tähelepanelik

Sarah sõnab, et kui tema kliendil on nahaprobleemid, uurib ta esimese asjana tema toitumisharjumuste kohta. "Minu juurde tuli hooldusesse üks tüdruk, kellel oli akne. Vestluse lõpuks sain teada, et kõikide lattede ja smuutide vahel jõi ta iga päev enam kui liitri piima. Kuigi teadlased uurivad endiselt seost piimatoodete ja põletikulise näonaha vahel, usun, et mingisugune seos on nende vahel kindlasti. Olen korduvalt näinud, kuidas piimast loobumine aitab näonahal paraneda."

Sarah soovitab menüüsse lisada ka rasvhapped (tugeva ja sileda naha heaks) ning probiootikumid (äärmiselt olulised kõhu tervena hoidmiseks ning kasulikud ka nahale).

Märka detaile

Sarah toonitab, et tema näohoolduste ajal saavad tähelepanu ka kael, rind ja õlad, kuna ka need on vastuvõtlikud samadele kahjustustele. Mõtle näiteks sellele, kuidas sinu rind on peaaegu alati päikesele vastuvõtlik. Sellele võivad üsna märkamatult päikesekahjustused tekkida. Sama kehtib ka kaela tagaosa ja isegi kõrvade kohta. Esteetikuna näeb Sarah neid piirkondi igapäevaselt ja need on ühed esimesed, mis vananemismärke reedavad.

Vali õiged nõelad

Sarah jumaldab microneedlingut. See tekitab nahale väikesed mikrokanalid, mis aitavad toodetel sügavuti nahka imenduda ning stimuleerivad kollageeni tootmist. Lisaks aitab see leevendada ka armide ja muude kahjustuste silmapaistvust. Kui seda kodus proovida soovid, investeeri kõrge kvaliteediga tootesse.

Allikas: Harper's Bazaar US