"Meil kõigil on vastik sisemine hääl. Ma arvan, et selle ametlik termin on persecutory superego. Ma kutsun enda oma Steve'iks. Aga kõigil on ka heatahtlik sisemine hääl, mis ütleb, et "kui sa tahad nutta, siis nuta", "kui sa tahad oma viha välja elada, haara see padi ja karju". Aktsepteeri neid emotsioone, ära püüa neid eemale tõrjuda. Ja kui sinu vastik hääl on ebasõbralik, kuula heatahtlikku häält."

Ära võrdle end teistega

"Kui sa avastad end võrdlemast oma elu kõigi nende imeliste asjadega, mis kellegi teise elus on, ütle endale "aga ta ei oska seda asja teha nii hästi kui mina" või "tal ei ole seda, mis minul on". Või lihtsalt ära vaata. Ma vaigistan palju selliseid mõtteid. Kui mu vastik sisemine hääl karjub, vaigistan kohe kindlasti."

Räägi oma heategudest

"Mis puutub heategudesse, siis võib võrdlemine olla hea asi. Näiteks, kui tahad Instagramis jagada, et aitasid oma vanaema raskete ostukottidega, siis pane see üles, kui soovid. See on asi, mis paneb meid mõtlema, et võiksime sama teha. Midagi, mis on päris."

Muuda enda elu lihtsamaks

"Kui ma pean hommikul varakult ärkama, valin riided eelmisel õhtul välja ja panen ka käekoti kokku. Ma võin isegi minna nii kaugele, et tõstan välja oma teetassi. Lihtsalt väikesed asjad, mis aitavad mul kiiresti valmis saada."

Tähista oma saavutusi

"Mul oli elus periood, mil ma kirjutasin endale postkaardi kogemuse kohta, mille üle uhke olin. Mitte stiilis "ma võitsin auhinna" või "ma kohtusin Brad Pittiga". Rohkem nagu "see inimene ütles, et mu näitlemisoskus on hea, mis tähendas mulle palju." Kirjutan endale, et meeles pidada, et see juhtus."

Luba endale puhkust

"Tänu sotsiaalmeediale on meil tunne, et keegi jälgib iga meie sammu. Aeg-ajalt on hea endale meelde tuletada, et mitte keegi ei jälgi meid. Kui sa tahad diivanil lamada, süüa midagi head ja vaadata "Meeleheitel koduperenaisi", tee seda. Ja arva mis? Sa ei pea sellest kellelegi rääkima."

Allikas: Stylist