Kui nimi kõrvale jätta, pole sel trendil "Videviku" (inglise keeles "Twilight") filmiga midagi pistmist. Küll aga demonstreerib trendi eeskujulikult lauljanna Selena Gomez. "See on segu ombre ja babylight stiilis triipudest, mis peaksid looma naturaalse mulje. Kujuta ette brünetti pead kuldse alatooniga, mis väga ilusasti välja kasvab," selgitab juuksestilist.

2. Kahevärvilisus

Lauljanna Dua Lipa on tagasi toonud 2000. aastatel Christina Aguilera poolt kuulsaks kantud soengu, mis oli alt poolt tume ja pealt blond. "Selline juuksevärv on mõeldud seiklusrikka loomuga inimesele, kes ei karda silma paista," sõnab Brown.

3. Loodusekarva punane

See värv on justkui segu pruunist ja punasest, mis muutub sõltuvalt valgusele. "Neutraalne pruun alatoon muudab selle väga loomulikuks juuksevärviks, mis püüab sellegipoolest pilke," täpsustab Brown.

4. Julged triibud

Tegemist on küll silmapaistvate triipudega, kuid mitte nii intensiivsetega nagu üheksakümnendatel ja 2000ndate alguses moekas oli. Juuksestilisti sõnul sobivad sellised triibud eriti hästi just lokkis juustele.

5. Soe blond

Pehme, kergelt sooja alatooniga blond on juustele parem kui plaatinablond värv. Paljud staarid on viimasel ajal hakanud eelistama loomulikumat juuretooni, mis jätab värske mulje.

6. Klassikaline sinine

Juuksestilisti sõnul pole vaja kuigi üllatunud olla, et Pantone aasta värv on trendikas ka juuksemaailmas.

Allikas: Harper's Bazaar