Muusikud teevad aasta jooksul ära suure töö. "On pisaraid, nuttu, hüsteeriat, hirmu kui ka kõiki teisi emotsioone, mida ette võib kujutada," tunnistab Liis ja tõdeb, et loomingu valmimine ei ole alati kerge.

Eelmise aasta suurimaks väljakutseks peab lauljanna "Kehakeele" laulule muusikavideo filmimist. "Mul läks üks silm paiste, ma käisin emo-s, mulle kirjutati spetsiaalsed retseptiravimid," räägib Liis. "Keha andis füüsiliselt märku, et võta aeg maha ja puhka, aga ma olen nii hoos praegu, et puhata küll veel ei taha. Tahaks hoopis rohkem laule kirjutada."

Kas on midagi, mis Liisil veel tegemata on? "Kindlasti on selliseid asju, aga need ei ole seotud tööga," naerab lauljanna ja ütleb, et on inimesena väga hetkes elamise poolt.

Kuidas Liis aga alati nii efektne välja näeb? Tuleb välja, et lauljanna armastab ise oma komplekte disainida. Liisi kavandite tulemusena valmis ka tänavune muusikaauhinade gala riietus. "Ise sketchisin ja vaatasin Pinterestis ringi ja leidsin sellise kombo, siis joonistasin ja joonistasin. Mul on niivõrd armas kuldsete kätega õmbleja, kes tuleb alati minu ideedega kaasa," naerab Liis.

Jaga
Kommentaarid