"Mees on olnud naisest tagaplaanil, mis on ilmselt tingitud ka meedia valikutest. Kui meie silmad oleksid harjunud ajakirjades paljaid mehi nägema, ei pööraks keegi sellele tähelepanu ega laseks end sellest häirida," selgitab Epp.

"Paljas mees on olnud vaid pornoajakirjades, aeg on muutusteks!" rõhutab naine. "Mees ja mehe keha on oma maskuliinses lihaselises olekus kütkestav. Mulle isiklikult meeldivad pildid alasti meeste kehadest ja see on igati normaalne, et seda on ajakirjades kunstiliselt väljendatud," jagab Kärsin oma seisukohta.

Epp toob paralleeli, et kui väikesed lapsed on paljad, tunduvad nad eriti armsad. "Neid pildistatakse ja näidatakse oma vanematele, vanaemadele ja vanaisadele. Sel hetkel on see nii imeline, et seda tahetakse jagada," toob naine näite ja lisab, et mingil hetkel toimub murrang, kui keha hakatakse justkui häbenema. "Keha häbenemine tekitatakse tihti vanemate poolt, kui seatakse piirangud, et teiste juuresolekul tuleb olla viks, kraps ja viisakalt riides. Rääkimata sellest, et meil puudub oma kehaga kontakt," lisab Epp lõpetuseks.