"2019. aasta oli meie jaoks väga pingeline: esitlesime oma esimest kollektsiooni, korraldasime tootmist, tegime aktiivselt koostööd rahvusvaheliste partnerite võrgustikuga. Oleme noor bränd, seega oli žürii otsus meile meeldivaks üllatuseks. See on möödunud aasta hea tulemus ja hea algus uuele kümnendile. Meil on hea meel, et meie kava edendada Eestit moevaldkonna tehnoloogiliste uuenduste keskusena, viiakse järk-järgult ellu. Meil on palju ideid ja oleme täis entusiasmi. Bränd on jõudmas oma arengu teise etappi. Meie meeskond valmistab 2020. aastal ette midagi suurejoonelist," ütles ettevõtte juht ja disainer Roxana Spekter.

Igal aastal konkureerivad tuhanded disainerid kogu maailmast mainekatele IDA auhindadele. Võitjate autasustamine toimub traditsiooniliselt galaõhtul Los Angeleses või New Yorgis.

Konkursil pälvisid auhindu ka sellised ettevõtted nagu Tommy Hilfiger, Logitech, Stadler Form, Vox Media, Flying Tiger Copenhagen ja teised.

International Design Awards (IDA) auhindu antakse välja eesmärgiga tunnustada ja edendada disaini saavutusi, samuti uute talentide leidmiseks.

Spekteri kollektsiooni The Mars Collection esitletakse suurimas Eesti disaini poes Levi Design Tallinnas.