Charlize Theron

Kleit: Dior Haute Couture ja ehted Tiffany & Co. jewelry

Miks parim? See skulptuurse vormi ja langeva õladetailiga kleit kaunistab Theroni figuuri ja laseb Tiffany & Co. ehtel silma paista ja särada.



Penelope Cruz

Kleit: Chanel

Miks parim? Penelope Cruz kannab spetsiaalselt talle õmmeldud kleiti, mis on inspiratsiooni saanud moemaja 1995. aasta haute couture'i kollektsioonist. Detailidena lisatud valge kameeliaõis, pärlitest vöö, lipsuke ja asümmeetriline alläär annavad edasi Chaneli moemaja tõelist olemust.


Cynthia Erivo

Kleit: Atelier Versace

Miks parim? Cynthia Erivo on sel auhinnahooajal oma uhkete kleidivalikutega olnud tõeline punase vaiba staar. Kulminatsiooniks on see Atelier Versace'i õhtukleit, mis loob mulje tõelisest superkangelannast.


Saoirse Ronan

Kleit: Gucci

Miks parim? See Gucci komplekt on elegantne, kuid riskialdis - parim kombinatsioon ühele nominendile. Musta ja elevandiluukarva kleit üllatab lavendlitoonis seelikuosaga, lisaks pilkupüüdvad kroogitud detailid.


Rooney Mara

Kleit: Alexander McQueen

Miks parim? Rooney Mara armastab musta värvi õhtukleite ja ka Oscarite gala polnud erand. Klassikalise kehasse töödeldud õhtukleidi muudavad aga eriliseks pitsist kangas ja väljalõiked, mis lasevad detailide vahelt ihul piiluda.


Florence Pugh

Kleit: Louis Vuitton ja kõrvarõngas Maria Tash

Miks parim? See silmapaistvat värvi kleit mõjub näitlejanna seljas nooruslikult ja armsalt, kaunistades kandjat. Komplektile on kirsiks todil pilkupüüdev kaelaehe.


Brie Larson

Kleit: Celine by Hedi Slimane ja ehted Bulgari jewelry

Miks parim? Larson särab litritega kaetud keepkleidis, mille valmistamiseks kulus rohkem kui 120 000 litrit, 110 000 klaashelmest, 13 000 Swarovski kristalli ja 6500 roosat värvi strasskivi. Kokku läks kleidi valmistamiseks rohkem kui 1200 tundi käsitööd..


Janelle Monáe

Kleit: Ralph Lauren Collection

Miks parim? Pisut dramaatilise ilmega õhtukleit, mis pälvib stiilipunktid kapuutsi eest. Kleit on käsitsi kaetud rohkem kui 168 000 Swarovski kristalliga.


Natalie Portman

Kleit: Dior Haute Couture ja Cartier'i ehted

Miks parim? Portman mõjub ajatus musta-kuldsega õhtukleidis armsalt. Komplekti muudab eriliseks musta värvi maani keep, millele on tikitud kõigi naisrežissööride nimed, kes ei saanud Oscarite nominatsiooni.


Renée Zellweger

Kleit: Armani Prive ja sõrmus David Webb

Miks parim? Kuidas saab seda lihtsa lõike ja paljastatud õlaga valget litterkleiti mitte armastada? See järgib kandja figuuri, on minimalistlik ja moekas. Kompliment lihtsa soengu eest!

Allikas: Harper's Bazaar