Sarnaselt eelmisele aastale avab ka 2020. aastal festivali Kõrgema Kunstikooli Pallas korraldatav Mood-Performance-Tants (MPT). Tartu vanim moeetendus ootab etendusele kandideerima disainereid, kelle eripäraks on hullumeelsed moeideed ja eksperimendid. Mood-Performance-Tants toimub 10. juunil Tartus.

11. juunil toimub Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia moeetendus OmaMood. Moeetendusega toetatakse aeglase moe põhimõtetel valminud kohalikust käsitööpärandist inspireeritud rõivaste loomist ja kandmist. Kandideerima oodatakse disainereid, kelle suunitlus on peamiselt jätkusuutlik ja kohalikku käsitööd ning materjali väärtustav.

Estonian Fashion Festivali lõpetab 12. juunil toimuv Antoniuse Moeetendus. Ready-to-wear disaine tutvustaval etendusel on varasematel aastatel lavale toodud nii Xenia Joosti, Anni Ansmanni kui Kuuli kollektsioone. Tartu Loomemajanduskeskuse korraldatava Antoniuse moeetenduse eripäraks on läbimõeldud rõiva- ja aksessuaarikollektsioonid, mis on valmis vallutama poelette. Konkursile oodatakse tarbijasõbralikke disaine, mida oleks võimalik kohe kaubandusse paisata.

Moefestivali programmi kuuluvad lisaks moeetendustele veel Noorte Disainerite Arenguprogramm, moeseminar ja moekunstikino.

Vaata lähemalt ja anna ennast üles siin!