Indrek on varemgi erinevatele ajakirjadele pildistamisi teinud, kuid nii suure naisteajakirjaga tegi ta esimest korda koostööd. “Munroe võttis minuga ise ühendust ja küsis, kas ma oleksin huvitatud teda Glamouri kaaneloo jaoks pildistama. Oleme temaga varem koostööd teinud nii Playboy kui Gay Times’i kaaneloo osas. Et ettevalmistusteks oli vaid paar päeva, pidin kiirelt tegutsema ja detailid koos kõikide osapooltega väga kiiresti paika panema. Olen Munroe üle tohutult õnnelik, sest see esikaas sümboliseerib midagi enamat kui järjekordset kaanelugu... Munroe puhul on tegemist LGBTQ+ kogukonna ja transsooliste õiguste eest võitleva ning läbi selle suuri muutusi loonud persooniga, kes on hääleks paljudele vähemustele,” tutvustab Indrek pildistamise tausta.

Foto: Indrek Galetin

Koostöö kohta Munroega on tal vaid positiivseid emotsioone jagada. “Ta on äärmiselt professionaalne ja meie visioonid kattuvad, kogu protsess sujus ladusalt. Kogu tiim oli muidugi äärmiselt töökas ja ühe eesmärgi nimel väljas. Me kõik tahtsime, et Munroe näeks välja võimalikult loomulik ja enesekindel.”

Munroe stilistiks oli Taff Williamson, kes tuli fotosessioonile nelja kohvritäie disainerrõivastega. “Kuna meil oli stuudio terveks päevaks broneeritud, tegime lisaks kaaneloole veel erinevaid alternatiivseid fotosid, mida Munroe saaks hiljem ehk mujalgi avaldada,” lõpetab Indrek.

Foto: Indrek Galetin