Kui selleaastasel presidendi vastuvõtul oli läbivalt näha naturaalset ilu, siis anti loomulikule jumestusele nüanss erksa huulevärviga. Silma hakkasid erinevad punase värvi variatsioonid, kuid kõige rohkem võis märgata klassikalist punast tooni.

Sellistel pidulikel üritustel tasub eelistada pigem matti huulevärvi ja hoiduda vedelatest huuletoodetest, mis võivad "huulekurrudesse" valguda. Eelnevalt on alati soovituslik kasutada ka huulepliiatsit.


2. Kerge soeng

Kui varasematel aastatel on presidendi vastuvõtul silma hakanud suurejoonelised soengud, siis tänavu oli rõõm näha ja kuulda, et paljud külalised tegid oma soengud ise ning lõpptulemus mõjus kevadiselt ja trendikalt.

Nimelt on sel kevadel juuksetrendide fookuses loomulikkus ja oma juuksetekstuuri esile toomine. Lõpptulemus võiks välja näha nagu kerge soolaspreiga viimistletud soeng.

Ilutrendidest rääkides võiks eraldi välja tuua Marta Vaariku, kelle kogu ilu-look tekitas vau-momendi! Marta soeng, mis oleks justkui Chloe'i moelavalt tulnud, ühendas endas kaks teist kevadtrendi: plaatinablondi juuksevärvi ja aegumatult kaunid vesilained.