Või lõpetad trenni riietusruumis prilliraame sirgeks väänates, sest ei korvpall, tennisereketi raam ega trennikaaslase küünarnukk ei olnud kursis, kui palju need sul maksid.

Või siis ei kuula näpud lihtsalt sõna. Kui oled kordki maha pillanud oma telefoni, telekapuldi või koduvõtmed, võid ühel päeval pillata ka prillid.

Me ei kahtle – kes oskab kvaliteetseid prille ja päikeseprille hinnata, oskab neid ka hoida, sest esiteks on need reeglina üsna kallid ning teiseks on kuskil kuklas ka teadmine, et uute sobivate leidmiseks võib jube palju aega ja vaeva kuluda. Sa hoiad neid prillitoosis. Puhastad prillilapi, mitte särgisaba või taskurätiga. Paned ette ja võtad eest kahe käega, mitte nagu filmis. Aga no ikka juhtub. Nad kukuvad, kriimustuvad, väänduvad, lähevad isegi keevitusest lahti. Täiesti kogemata.

Samasuguste õnnetuste vastu kindlustame me oma autosid, kodusid, telefone, muruniidukeid ja serviise. Nüüd saad sama ka prillidega teha. Kui ostad Pro Optikast 75- kuni 700-eurosed prillid, saad need samal päeval mõistliku tasu eest ka ära kindlustada. See tähendab, et kui prilliklaasid, -raamid või mõlemad saavad õnnetusjuhtumi käigus viga, tehakse need terveks, ja kui terveks teha pole võimalik, asendatakse uutega. Eraldi on mõeldud ka laste muutuvatele silmadele – kui prillidega midagi juhtub ja enne uute tellimist tasub uuesti nägemisteravust kontrollida, siis hüvitab kindlustus ka nägemiskontrolli.

Prillide kindlustuse täpsematest tingimustest saad lugeda aadressilt prooptika.ee või küsida Pro Optika kauplustes. Pro Optika kindlustuspartner on If Kindlustus.

Jaga
Kommentaarid