Tundub, et Taylor Swift on tõepoolest peatamatu. Ta on tõestanud, et suudab iga aastaga kasvatada oma fännibaasi ning seda olenemata teda ümbritsevatest skandaalidest. Mäletame ehk kõik draamat muusikamänežer Scooter Brauniga, mis tekkis seoses naise vana plaadifirma Big Machine Recordsi ja lugude autoriõigustega. Taylorile omaselt väljus ta ka sellest probleemist võidukalt, noppides Ameerika Muusikaauhindadel kümnendi parima artisti auhinna ning esitades taas oma klassikalisi hitte.

2. Kylie Jenner: 170 miljonit

Kardashianid-Jennerid on igapäevaselt erinevate tegemistega uudistes, kuid 2019 oli kindlasti Kylie'i aasta. Ta nimetati oma kosmeetikasarja Kylie Cosmeticsiga noorimaks end ise üles töötanud miljardäriks, edestades isegi Facebooki looja Mark Zuckerbergi. Kui varem sai Kylie'i kosmeetikat soetada vaid läbi tema kodulehe, sõlmis ta eelmisel aastal lepingu USA tuntud kosmeetikakaupluste ketiga Ulta. See diil viis tema ettevõtte väärtuse miljarditesse dollaritesse.

3. J.K. Rowling: 92 miljonit

Kuigi eelmise aasta lõpupoole pälvis kirjanik J.K. Rowling kriitikat oma Twitteri säutsu kohta, mis LGBTQ+ kogukonda solvas, oli naisel siiski äärmiselt edukas aasta. Hoolimata sellest, et tema loodud Harry Potteri sari on tänaseks lõpetatud, teenib naine sellega endiselt varandust – seda nii raamatumüükidest, muusikalidest kui ka teemaparkidest.

4. Beyonce: 81 miljonit

Mis aasta ei ole Beyonce'i aasta? 2019. aastal tuli ta taas välja uue albumiga, andis värskes "Lõvikuninga" filmis hääle armastatud Nalale ning avaldas seoses filmiga ka populaarse singli. Pärast naise edukat esinemist Coachella festivalil aastal 2018, tuli ta 2019. aastal välja nii kontsertalbumiga kui ka Netflixi dokumentaalfilmiga, mis näitas tema valmistumist suureks esinemiseks. Jääb üle vaid küsida – mis järgmiseks?

5. Ellen DeGeneres: 80,5 miljonit

62-aastane Ellen on peatamatu. Hiljuti teatas ta, et tema ülipopulaarsel jutusaatel on veel minimaalselt kolm uut hooaega. Kahtleme, et need kolm viimaseks jäävad, sest hetkel on tal käsil juba seitsmeteistkümnes. Praegu on tal käed-jalad tööd täis ka uue lastesaatega, mis peagi Netflixi jõuab.

6. Kim Kardashian West: 72 miljonit

Kim juba edukate ja rikaste staaride nimekirjast välja ei jää. Ta pole sellest kunagi saladust teinud, et armastab raha ja hoolitseb selle eest, et tema edukad ettevõtted pangakonto heas seisus hoiaksid. Ükskõik, kas selleks on edukas telesari „Keeping Up With The Kardashians“, tema KKW ilutoodete bränd või sotsiaalmeediakonto, mis on üks kõige jälgitavamaid üldse.

7. Rihanna: 62 miljonit

Kuigi Rihanna pole juba mõnda aega uue muusikaga välja tulnud, on ta siiski tõeline superstaar. Tema ilutoodete bränd Fenty Beauty muutub üha populaarsemaks ning nüüd on lisaks ilutoodetele brändi alla koondunud ka mood. Kuigi Rihanna on lubanud peagi ka uut muusikat avaldada, hoiab Fenty äri teda igati heal järjel.

8. Katy Perry: 57,5 miljonit

Katy Perry on üks telesarja "Ameerika Iidol" uutest saatejuhtidest ja juba eelmisel aastal võisime uudistest lugeda, kui palju ta sellega teenis. Samal ajal kui tema teenis 2019. aasta hooajaga 25 miljonit, said teised kohtunikud Luke Bryan 12 miljonit ja Lionel Richie 10 miljonit. Naine pole sellest saladust teinud, et ta on kõrge palga nimel vaeva näinud ja võidelnud. Lisaks ilmus tal mitu uut hitti.

9. Pink: 57 miljonit

Pink on alati olnud armastatud oma avatuse, aususe ja nutikuse poolest. Eelmisel aastal austati teda ka tähega Hollywoodi kuulsuste alleel. Lisaks tuli ta välja oma kaheksanda sooloalbumiga ning tundub, et ta tõesti on väsimatu.

10. Scarlett Johansson: 56 miljonit

Eelmisel aastal lõi Scarlett laineid filmis „Tasujad: Lõppmäng“, mis oli üks 2019. aasta suurimaid hitte. Selle aasta mais tuleb Scarletti tegelaskujul Black Widow'l välja ka omanimeline järg, mis tõotab tulla järjekordne hitt.

Allikas: Therichest.com