1. Kasuta pehmeid, pastelseid toone. Õrnad roosad põsepunad ja pastelsed lauvärvid.

2. Too näos esile just need jooned, mis rõhutavad sinu naiselikkust. Kui sul on mandlikujuga silm, siis rõhuta seda. Kui on lopsakad huuled, pane rõhk neile. Kui on ümmargune inglinägu, rõhuta seda. Leia üles oma näos just see kõige naiselikum pool.

3. Rõhuta ripsmeid. Kui sul on looduse poolt antud pikad ripsmed, siis on sul vedanud. Kui ei ole, võid panna lisaks tutikuid või ripsmeribasid. Pikad ja paksud ripsmed teevad silmad suureks.

4. Huultel kasuta naiselikke roosasid toone. Võivad olla pastelsed, läbikumavad või erkroosad. Samuti klassikaline punane mõjub väga naiselikult. Vahel võib ka huuled lopsakamaks joonistada.

5. Kui ise kulme värvid, eelista pigem heledamaid kulme. Kui loodus on kinkinud tumedad kulmud, rõhuta oma loomulikku ilu.

6. Lainerijoon mõjub alati väga naiselikult. Eriti elegantne on klassikaline prantsuspärane lainerijoon.

7. Kui tahad rõhutada naiselikkust, ära värvi silmi liiga tumedaks. Vampnaisena mõjud pigem jõuliselt.

8. Võlu nägu highlighteri abil kumama - see annab näole ruumilisust ja helgust.

9. Tõmba silma limaskestale valge silmapliiatsiga joon. See muudab silmad värskeks ja mandlikujuliseks. Kasuta selleks silmapliiatsit, mis on mõeldud kasutamaks limaskestal või on allergiavaba.

10. Naiseliku meigiga ole ka käitumiselt naiselik, naerata ja leia igas päevas midagi, mis teeb su õnnelikuks. Õnnelikud ja rõõmsad inimesed on kõige ilusamad.

Kätlin Rohilaid-Aljaste