Kui paaridel on huvi seksileludega oma voodielu vürtsitada, julgustab Epp kindlasti proovima. "Mida rikkalikumad on meie naudingukogemused, seda värvilisem on elu. Minge koos seksipoodi ja olge avatud," soovitab ta.

"Oluline on aga meeles pidada, et iga vibreeriv lelu võib pideval kasutamisel inimese tundlikkust vähendada ja hiljem on sellest rohkem kahju kui kasu. Soovitan osta vaid kallimate ja kvaliteetsemate kaubamärkide tooteid, sest need peavad vastu ja on paremini testitud," räägib Epp.

Vibraatori toomine magamistuppa mõjub meestele erinevalt. On mehi, kelle enesekindlus saab riivatud ja on ka mehi, kes sellepärast ei põe. "Siiski, kui vibraatorit kasutatakse iga vahekorra ajal ja naine teisiti lõpuni ei jõuagi, on see suur ohumärk. Soovitan teineteisega rääkida ja leida mõlemale sobiv lahendus. Mitte ükski seksilelu ei suuda anda edasi hingelist puudutust, seega õppige tundma teineteise keha silituste ja sügavate puudutuste kaudu. Nii avastate täiesti uue maailma," soovitab Epp.

Seksilelusid naine ise pigem ei kasuta või kui, siis väga harva. "Kui tuntakse nende järele vajadust, siis kindlasti tasub katsetada, sest see toob vaheldust ja rikastab argipäeva. Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid vajadusi."

Jaga
Kommentaarid