1. KÄTEKREEM 14.99 Björk & Berries Herbalist

Ma ei ole eriline kätekreemi kasutaja, kuid kui ma juhtun seda külmade ilmade korral kätele kandma, siis soovin, et kreem oleks pigem paks, kuid imenduks kenasti naha sisse. Seda toode ka tegi. Tõesti väga mõnusa konsistentsiga kätekreem. Mis puudutab lõhna, siis minu meelest on nii, et see kas meeldib või mitte. Mina polnud esimese hooga selle aroomi fänn, kuid kui mu sõbranna mainis, et kreem lõhnab nagu mustasõstrapõõsas, siis hakkasin musti sõstraid lõhnas ka tundma.

2. SUHKRUSPREI 14.10 Cutrin Kajo Cold Defence Sugar Spray

Minu esimene kokku­puude suhkruspreiga. Leian, et see toimib minu jaoks kõige pare­mini kinnise soengu viimistlemisel. Kui tahta midagi kergemat kui juukselakk, siis suhkrusprei aitab siluda tõrksaid karvakesi soengu sisse.

3. HUULEPLIIATS 14.50 Make Up Factory Color Perfection Lip Liner, toon Antique Pink

Selle huulepliiatsi tekstuur on niiii mõnus! Väga pehme, ülimugav peale kanda ja värv püsib huultel päris kaua.

4. VÄRVITU PRUUNISTUS­VAHT 37.99 Vita Liberata, toon Super Dark

Järgmine lugu kuulub rubriiki “Klassikaline Eleryn”. Nimelt ei lugenud ma pakendilt, et tegemist on tooniga Super Dark ehk eriti tume. Järgmisel päeval nägingi välja SUPER TUME. PS! Vahu sõrmedele hõõrumisega tuleb olla eriti ettevaatlik, kuna selles piirkonnas jääb tulemus tavaliselt kõige ebaühtlasem.

5. KOORIV NÄOMASK 49.90 GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Olen harva ilutoodetest vaimustuses, kuid ma pole tõesti väga ammu nii mõnusat näomaski proovinud! Pärast maski pealekandmist hakkab nahk mõnusalt kipitama. 10 minutit toimimist, väike näopesu ja su nahk ongi maailma kõige pehmem! Isegi sõbranna märkas, et mu palgeil on ilus kuma. Olen VÄGA positiivselt üllatunud.

Jaga
Kommentaarid