Igapäevailu


Mitsellaarvesi, näo- ja silmakreem ning huulepalsam kuuluvad minu tavaprotseduuride juurde. Meigi puhul kasutan igapäevaselt CC-kreemi, põseruuži ja kulmupliiatsit. Suurema meigi teen sõltuvalt vajadusest või tujust.

Kõige olulisemad iluabilised


1. Isepruunistajad.
Kuna ma ei soovi nahka üleliia päikese käes praadida, siis ongi just isepruunistuvad tooted minu ilurituaali lahutamatuks osaks saanud.

2. Šampoon + juuksemask + juukseõli. Minu jaoks kohustuslik kooslus. Kuna minu juuksed saavad üsna palju töötlust, siis pean neid hoolega poputama. Lemmikud on Olaplexi tooted, mis teevad tõesti imesid.

3. Kehakreemid ja -õlid. Pean lugu hästi niisutavatest ja võimalikult naturaalsete koostisosadega toodetest. Kui lapseootel olin, siis segasin endale ise erinevatest toorainetest kehaõli ja kasutasin seda terve raseduse vältel kaks korda päevas ning pean tõdema, et ma ei saanud rasedusega mitte ühtegi venitusarmi!

Tihti loen ka arvustusi, mille põhjal saab üsna hea pildi, kas toode võiks mulle sobida või mitte. Lisaks pean ütlema, et olen täielik lõhnafriik, eriti, mis puudutab kehatooteid. Seega kõik hästi lõhnav läheb mulle kohe kindlasti peale!

Jaga
Kommentaarid