Armastus ei ole spordivõistlus, kus tähtis on skoor. Ei ole põhjust oodata sõnumile vastamisega või käituda, nagu sa ei hooliks. Armastus tähendab, et te olete samas tiimis. Jah, muidugi võivad teil olla eriarvamused, aga eesmärk on sama. Te tahate üksteisele ja suhtele parimat.

2. Armastust ei saa sundida

Armastus tuleb loomulikult ja seda tunnet ei saa sundida. See ei ole alati lihtne, aga pole küsimustki, kas inimesed ihkavad armastust või mitte. Sa ootad alati oma kallimaga koos olemist.

3. Armastus ei tähenda põrandal nutmist

Armastus ei tähenda Ameerika mägesid, kus ühel päeval on hea ja teisel võimatult halb. Armastus on hooliv, toetav ja isetu. See tähendab, et sa tahad oma armastatule alati parimat.

4. Armastus ei ole verstapostide ületamine

Armastus ei ole võistlus ja pühendumist ei saa hinnata selle järgi, kui kiiresti te abiellute. Armastus on kannatliku meelega ja verstapostid ei tähista armastuse suurust.

5. Armastus ei muuda sind terviklikuks

Armastus ei tähenda, et olles leidnud endale kaaslase, oled lõpuks terviklik. Armastuses on oluline ka iseenda armastamine, et saaksite üheskoos tugevad ja õnnelikud olla.

6. Armastus ei tähenda omamist

See ei ole seotud oma territooriumi märgistamisega. Armastus tähendab, et sa austad oma kaaslase elu ja valikuid ka väljaspool teie suhet. See on teadmine, et te olete mõlemad indiviidid, kes ei kuulu üksteisele, aga te olete üksteist valinud.

7. Armastus ei tähenda tingimusi

Armastus ei tähenda, et su partner peaks täita kõik linnukesed sinu ideaalse kujutluse nimekirjas. Armastus ei tähenda hoolimist ühel päeval ja külm olemist järgmisel. Armastus võib olla segane, aga see ei tähenda tingimusi.

8. Armastus ei tee haiget

Armastus ei tähenda partnerile meelega haiget tegemist. Armastus tähendab hoolimist ja hoolitsemist. Kui sa mõistad, et oled oma sõnadega kogemata kaaslasele haiget teinud, palud sa vabandust.

9. Armastus ei ole lõpp-punkt

Armastus on elukestev. See tähendab takistuste ületamist ja partnerist hoolimist iga päev. Teie teekond ei lõppe pulmakellade helisedes.

10. Armastus ei ole täiuslik

Armastus ei tähenda, et poleks tülisid, ebameeldivusi ja eriarvamusi. Armastus on õppimine ja üksteise aktsepteerimine. See on seiklus ja teadmatus, millele sa tahad vastu minna just selle inimesega.

Allikas: Thought Catalog