Enesekindlad tüdrukud ei hakka suhtes kohe oma kallima elu elama. Nad ei unusta ära oma sõpru, nad käivad jätkuvalt trennis edasi ega jäta kellegi teise pärast oma elu elamata. Miski pole seksikam, kui see, kui mõlemad osapooled jäävad suhtes iseseisvaks.

2. Nad ei mõtle liiga palju, kuhu see suhe jõuda võiks

Pole mingit põhjust eeldada, et mehed otsustavad, milline on ühe suhte ajajoon. Äkki oled hoopis sina see, kes seda otsustada võiks? Ja võidki olla, sest enamik enesekindlaid naisi on.

3. Nad julgevad küsida seda, mida nad tahavad

Kõrge enesehinnanguga naised ei karda oma arvamust avaldada ja nõuda seda, mida nad väärivad, sest kui nad ei saa seda, mida nad tahavad või vajavad, on nemad need, kes minema kõnnivad.

4. Nad ei muutu armukadedaks

Kas su elus on olnud kunagi meessoost sõpru, kellega sa ei saa enam kohtuda, sest su partner muutub armukadedaks? Mingil põhjusel ei tundu see miski, mis ühe terve suhtega kokku sobitub. Enesekindlad tüdrukud teavad, et kui nende kallimad tahaksid olla koos kellegi teisega, siis nad seda ka oleksid ja seetõttu ei vaevu nad armukadetsema.

5. Nad ei karda väljakutseid

Kui oled suhtes ebakindel, võib enda arvamuse juurde jäämine osutuda suureks väljakutseks. Kõrge enesehinnanguga tüdrukud ei karda näidata välja, kui neid midagi häirib või miski neile pettumuse valmistas.

6. Nad ei postita iga kahe sekundi järel midagi sotsiaalmeediasse

Kas sulle ei tundu, et kui keegi hakkab suhtesse minnes kohe oma Instagrami kontole kümneid pilte koos oma uue kallimaga postitama, tundub see pigem, nagu ees ootaks probleemid? Enesekindlad tüdrukud ei vaja, et nende suhe kellelegi teisele “meeldiks”, vaid see on osa nende igapäevaelust, millel ei ole suuremat rolli kui kõigel muul, mida nad teevad või igapäevaselt kogevad.

7. Nad ei süüdista ennast, kui suhe lõppeb

Enesekindlad tüdrukud teavad, et suhte purunemisel on sageli rohkem kui üks põhjus ja sel pole mingit pistmist nende figuuri või öeldud sõnade või mõne muu puudusega, mida nad endas leidma peaksid.

Allikas: The Everygirl