Tahad teada, miks? Siis loe edasi!

1. Pulmadega kaasneb palju stressi

Vahet ei ole, kui suur, millist stiili või kui kallis teie pulm on, kui te ei kavatse seda teha kahekesi ja salaja (sel juhul pole mõtet enam edasi lugeda), tekitab selle erilise päeva planeerimine teis mõlemas mingil määral stressi. Sageli saab sel juhul ka mesinädalatest lihtsalt üks asi, mis “tuleks ära planeerida” ja on veel üks asi, mille põhjal väline maailm teie pulma hindab. Kas mesinädalad leiavad aset ikka piisavalt eksootilises sihtkohas? Kas need on ikka piisavalt erilised? Piisavalt kadestusväärsed?

Vastused nendele küsimustele võivad tulla väga kõrge hinnasildiga, mis tõstab omakorda pulmade eelarvet veelgi, kuigi sel pole tegelikult pulmadega mingit pistmist.

Seega, lühidalt: loobuge lennupiletite ja majutuskoha broneerimisega seotud stressist, sest teie pulmapäev on vaid kord elus ja kui jätate mesinädalad hetkel lahtiseks, jääb ruumi millekski hoopis erilisemaks.

2. Aasta hiljem on palju tähendusrikkam tähistada

Isegi, kui olete olnud koos ja elanud koos juba aastaid enne altari ette jõudmist, on teil jätkuvalt ka aasta peale pulmi nii mõndagi tähistada.

Lisaks kõigile headele külgedele, nõuab abielu tööd ja esitab teile aeg-ajalt väljakutseid. Esimesel aastal ootavad teid ees nii tõusud kui ka langused ning kõik ei ole alati nii mõnus nagu paarinädalased mesinädalad Bali saarel.

Selle asemel, et tähistada seda erilist sidet kohe peale pulmi, tähistage hoopis pikajaalisi kordaminekuid. Te saite hakkama! Ja inimesega, kellega oled olnud juba aastakene abielus, on palju parem Hispaania autoreisil ära eksida kui kellegagi, keda sa tundsid aastakene vähem.

3. Reisimisest saab harjumus

Kui samaaegselt pulmadega planeerid ka seljakotireisi Lõuna-Aafrikasse, seostad reisimist veel pikka aega millegi äärmiselt stressirikka ja kulukaga. See ei pea nii olema. Kui annad endale ja oma abikaasale aastakese, et seda kõike planeerida, ei lõppe see kõik mitte ainult suurepäraste mesinädalatega, aga te õpite ka reisimist prioriteediks seadma, igapäevaste arvete kõrvalt rongipileteid broneerima ja pesu triikimise kõrvalt prantsuse keelt praktiseerima. Lisaks õpite igapäevatoimetuste kõrvalt reisi planeerima, sest kellele ei meeldiks siis pühapäevaste pannkookide kõrvale reisisaateid vaadata ja neist inspireeruda?

4. Teil on võimalus abielu päriselt nautida

Te ei vaja ümbermaailmareisi, et abielu üle rõõmu tunda. Kas te abiellusite kõigest selleks, et pidu korraldada? Oma passi veel üks tempel juurde saada? Üüriarvete pealt kokku hoida? Tõenäoliselt mitte. Abielu juures on midagi eriti armsat, mida pulmade planeerimine kipub rikkuma. Keskenduge nüüd taas teile kahele ja oodake aastakene enne, kui koos suurt seiklust kogema suundute. On täesti reaalne, et avastad hoopis, et sinu elu parim seiklus algas teie pulmaööl.

Allikas: The Everygirl