Ole hoolas oma nahahooldusrutiiniga

“Eelista igapäevaste nahahooldustoodetena tooteid, mis sisaldavad peptiide, mis stimuleerivad kollageeni tootmist ja aitavad vältida kortsude teket,” soovitab portaali The Zoe Report ilutoimetaja Stephanie Montes. Ta soovitab kasutada igapäevaselt veel päikesekaitsekreemi ja lisada ka silmakreem oma rutiini, sest sinu silmi ümbritsev nahk on kõige õhem ja seal on vähe rasvanäärmeid.

Hoidu stressist

Kui lükkad enda eest hoolitsemise pidevalt edasi, peegeldub see ühel hetkel su näonahalt. “Stress mõjub halvasti su ajutööle, tõstab vererõhku ja häirib und, mis kõik kiirendavad vananemist,” selgitab ilutoimetaja.

Vaata üle oma toidulaud

Sa oled see, mida sa sööd — me ei väsi seda kordamast. Su toidulaud mõjutab oluliselt seda, kui kiiresti nahk vananeb ja milline on su üleüldine enesetunne. Eelista süüa võimalikult värsket ehk erinevaid puu- ja juurvilju, mis sisaldavad külluslikult antioksüdante ja vitamiine. Näiteks, kas teadsid, et viinamarjad sisaldavad külluslikult resveratrooli ehk kasulikku antioksüdanti, mis aitab esimesi vananemisilminguid ära hoida? Ja, kui miski muu ei aita, soovitavad teadlased eelistada Vahemere dieeti.

Allikas: MyDomaine