JÄÄR

Esimene kohting: 21. märts — 19. aprill

Te kipute omavahel konkureerima ja teie suhtes on suur roll mängulistel lahingutel. Teie suhe liigub kiiresti ja aeg-ajalt peate omavahel ka päris tuliseid tülisid maha. Aga samas ei hakka teil koos mitte kunagi igav.

SÕNN

Esimene kohting: 20. aprill — 20. mai

Rahal on teie suhtes suur roll ning see, kuidas te esimesel kohtingul arveldasite, räägib ka suhte tuleviku kohta üsna palju. Üks teist võib olla materialistlikum või isegi natukene kadekops. Koos suudate palju raha kõrvale panna või suuri summasid kokku koguda. Kui teie väärtushinnangud on sarnased, tasub proovida ka paarina investeerimist.

KAKSIKUD

Esimene kohting: 21. mai — 20. juuni

Teie suhtes on palju omavahelist suhtlust ja pole väga midagi, mis jääks teil teineteisega rääkimata. Samas võib teie suhtes sügavaid emotsioone ja jõulist seksuaalset sidet olla raske leida, sest teie suhe põhineb flirtimisel ja naljatamistel. Teil on omavaheline salakeel ja olete pannud teineteisele humoorikad hüüdnimed.

VÄHK

Esimene kohting: 21. juuni — 22. juuli

Teie suhe on väga emotsionaalne ja ekstreemselt tundlik. Vähemalt ühele teist on perekond väga oluline ning teie suhe sõltubki suuresti sellest, kuidas te teineteise perekondade ja sõpradega läbi saate. Üsna kiiresti hakkate omavahel rääkima tulevikust ja kokku kolimisest, altari ette kõndimisest ja ehk isegi oma perekonna loomisest. Kuigi ühele teist võib see tunduda kiirustamisena, tea, et sel suhtel on võimalik kesta igavesti, mistõttu tasub sellele võimalus anda.

LÕVI

Esimene kohting: 23. juuli — 22. august

Te olete oma sõpruskonna vaieldamatult kõige lõbusam paar ning näete igal peol või sündmusel koos suurepärased välja. Aga see, mis toimub suletud uste taga, on hoopis teine lugu. Kui üks teist üritab mängida kuningat või kuningannat, aga teine on müürililleke, ootavad teid ees probleemid.

NEITSI

Esimene kohting: 23. august — 22. september

Te saite kokku Neitsi tähemärgi all, mis võimutseb dieeditamise ja fitness’i, tervise ja heaolu üle. Te mõlemad suudate vajadusel kiiresti kanasuppi valmistada või suurepärast massaaži teha, aga olge ettevaatlikud pideva näksimisega ja restoranides einestamisega. Teie suhtes peab olema rasket tööd, kodust toimetamist, ühiseid trenne ja aiatöid, sest need tegevused toovad teid teineteisele lähemale. Kui te kunagi kokku kolite, on teie korter kindlasti kogu aeg säravpuhas.

KAALUD

Esimene kohting: 23. september — 22. oktoober

Teie suhe kestab kas igavesti või siis saab sellest alguse hoopis miski, mis lõppeb teineteise vihkamisega. Kaalud võimutsevad nii armastuse kui sõja üle, mistõttu sõltub kõik sellest, kuidas te suudate seda kaalukaussi tasakaalus hoida. Kui te olete mõlemad valmis vaeva nägema, on teie suhe nagu unistus, aga kui üks armastuse seaduseid rikub, vajate hoopis advokaadi abi.

SKORIPION

Esimene kohting: 23. oktoober — 21. november

See on intensiivselt füüsiline suhe ja teil on tõenäoliselt raske teineteisest käsi eemal hoida. Julgeme väita, et seksil on teie suhtes väga suur roll. Teil on suurepärane suhe, aga ärge unustage, et skorpionid võivad teineteist nõelata (või isegi ära süüa), mistõttu tasub olla ettevaatlik.

AMBUR

Esimene kohting: 22. november — 21. detsember

Üks teist toob suhtesse reismisega seotud ajaloo või väga erilise kultuurilise tausta. Kes vajab üldse puhkust või reisidokumentaale, kui teie kaks olete läheduses? Te jagate teineteisega teadmisi ümbritseva maailma kohta ja iseenda reisikogemusi. Kindlasti ei ole te paar, kes püsiks koduseinte vahel, vaid peate käima võimalikult tihti looduses või linnapeal. Teie jaoks ei ole ka mingi probleem kolida teise riiki, kui selline võimalus peaks tekkima.

KALJUKITS

Esimene kohting: 22. detsember — 19. jaanuar

See suhe põhineb individuaalsel ja ühisel edul. Kui miski peaks seda takistama, ei pruugi te kokku jääda, sest Kaljukitse tähemärgis alguse saanud suhted keskenduvad saavutustele ja ambitsioonile. Teile ei piisa päevast, mille veedate voodis vallatledes. Vähemalt üks teist on pühendunud oma karjäärile ning traditsioonilised pereväärtused on tagaplaanil.

VEEVALAJA

Esimene kohting: 20. jaanuar — 18. veebruar

Teievaheline side on kerge, meeldiv ja mõnus. Te olete sama palju sõbrad kui partnerid, sest sõprus on teie jaoks ülimalt oluline. Me ei imestaks, kui te kohtusitegi ühiste sõprade või mõne spordimeeskonna kaudu.

KALAD

Esimene kohting: 19. veebruar — 20. märts

Te mõlemad suudate suhelda ilma sõnadeta ja seks on teie suhtes ülimalt oluline. Te olete koos ka rohkem tundlikud kui lahus olles. Koos olles tunnete, nagu puhkaksite kogu ümbritsevast maailmast. Naudite koos küünlavalgel vannis käimist ja head muusikat. Peaasi, et teil oleks õigel ajal üür ära makstud ja muud te ei vajagi.

Allikas: elite daily