Tuntud kaubamärk on lubanud aidata raskel ajal oma töötajaid, olenemata sellest, kas neil on probleeme iseenda tervise või oma eakate või laste hooldamisega. Kuna tegemist on moebrändiga, toetab Ralph Lauren ka USA moedisainereid ja -kogukonda, mida pandeemia on negatiivselt mõjutanud.

"Meie ettevõtte südames on alati olnud koosolemise vaim, mis inspireerib meie loomingulisust, meie enesekindlust ja mis kõige olulisem, seda, et me teineteist toetaksime. Viimastel nädalatel ja kuudel, ei ole see kordagi kõikunud," kinnitas Lauren. "Me usume, et olenemata sellest, kes te olete või kus te pärit olete, me kõik oleme ühendatud. Seetõttu astume ka vajalikke samme, et aidata oma meeskondi ja kogukondi sellest kriisist läbi."

Ralph Lauren teatas oma Instagrami kanalil, et mitmed brändi füüsilised poed sulgevad ajutiselt uksed, aga töötajatele makstakse sellest hoolimata palka edasi.

Lisaks kopsakale annetusele valmistab Ralph Laureni USA meeskond haiglatöötajatele meditsiinilisi kaitsevahendeid, kokku 25 000 kaitseülikonda ja 250 000 maski.