On okei võtta aeg maha. Sa ei pea alati tegutsema - sul on täielik õigus võtta paus, hingata ja asjade üle järele mõelda.

Sõnn

Soov turvatunde järele ei ole halb asi. Sulle võib küll tunduda, et reageerid üle, aga on täiesti normaalne tunda seda, mida tunned ja enda eest hoolitseda.

Kaksikud

Sa ei pea kõike teadma. Inimesed armastavad sind sinu enda pärast, mitte sinu teadmiste või teenete eest.

Vähk

Su armastatud inimesed teavad, et sa neist hoolid. Sa ei pea muretsema sellepärast, et seda igal sekundil tõestada. Nad teavad, me lubame. Ära unusta ka enda peale mõelda.

Lõvi

On okei tunnistada, et oled stressis. Sa ei pea jätma muljet, et kõik on ideaalses korras. Kogu maailma raskus ei kuulu sinu õlgadele.

Neitsi

Kui sa ei suuda segastele emotsioonidele lahendusi leida, on okei need mõtted kõrvale heita. See ei tähenda kontrolli kaotamist ega alla andmist. Oluline on oma vaimse tervise eest hoolt kanda.

Kaalud

Kõigest hoolimata on ka praegu elus palju ilusat, millest kinni haarata. Isegi, kui nende ilusate asjade leidmine võib olla raske, on lubatud nende teadvustamine ja nende pärast rõõmustamine. Praegu rohkem kui eales varem!

Skorpion

Sa ei ole ülemäära intensiivne. Ära muretse, tumedad emotsioonid ei haara sind endasse, sa tuled neist varem või hiljem välja. Sa leiad midagi muud, millele keskenduda ja mis su maailma taaskord helgemaks muudab.

Ambur

Sa ei pea kõike tegema. Sa oled terviklik hoolimata sellest, et sa ei saa minna kõikjale, kuhu hinges ihkaksid. Ürita meenutada, kes sa olid varem, kui kogu kiirustamine su endasse haaras.

Kaljukits

See on piisav, mida sa teed. Võta seda kui kergendust, et on okei astuda samm tagasi ja puhata. Sa vajad seda ja sa väärid seda.

Veevalaja

Sa tahad küll maailma päästa, aga pead esmalt iseennast aitama. Sina oled samuti tähtis. Iseenda eest hoolitsemine ei ole isekas.

Kalad

Sinu empaatiavõime on kingitus, aga see ei defineeri sinu olemust. Inimesed tahavad küll olla nähtavad, kuid sa ei tohi teiste kõrval iseennast unarusse jätta.

Allikas: Thought Catalog