Mentors’ Place’i ideeks on aidata inimestel jõuda oma ala ekspertideni, kelle teadmised ja oskused aitaks neil saada huvipakkuval alal paremaks – seda nii isiklike hobide kui ka karjäärialaste eesmärkide tasandil.

“Märkasime nii iseenda kui ka oma perede ja sõprade puhul, et paljud meist on hakanud praeguses koroonakriisi olukorras õppima kodus midagi uut, milleks varem aega nappis – Napoleoni koogi küpsetamisest programmeerimiseni,” räägib Mentors’ Place’i viieliikmelise tiimi esindaja, UX-disainer Ott Marten Lunge.

“Kuigi interneti vahendusel leiab nii kasulikke õppevideoid kui ka head lugemist, ei saa nende kanalite puhul kahjuks ise küsimusi esitada. Samuti võib osutuda keeruliseks eristada vajalikku infot mürast. Meie lahenduseks on võimalus leppida kokku coaching-kohtumine välja valitud Eesti tippspetsialistiga, kes aitab huvipakkuvas hobis, näiteks kitarrimängus, või tööalaselt – loovkirjutamisest rahvusvahelise turundusstrateegia koostamiseni – paremaks saada. Oleme kahe päevaga kaasanud 24 lahedat mentorit, kes igapäevaselt tegutsevad loome-, tervise- või ärivaldkonnas.”

Mentors’ Place’i edasiseks plaaniks on kaasata ettevõtmisesse uusi mentoreid, et ekspertide valik ja valdkonnad oleksid veelgi mitmekesisemad ning iga huviline leiaks just talle sobiva juhendaja.

Juba täna leiab algatatud idee veebilehelt mentorsplace.eu näiteks tippjalgpallur Henri Anieri, kirjanik Eia Uusi, moelooja Karl Korsari, muusik Jalmar Vabarna, tippkoka ja restoraniärimehe Joel Ostrati, Bonnieri preemiaga pärjatud ajakirjaniku Joosep Värgi, Eesti e-residentsuse programmi varasema juhi Kaspar Korjuse ning rahvusvahelise idufirma Clanbeat Education tegevjuhi Kadri Tuisu.