“See on olnud suur privileeg ning ülimalt lõbus,” kirjutas Northwood Instagrami vahendusel.
“Ma olen nautinud koostööst selle imelise paariga iga minutit, sest nad ei toeta üksnes väikeärisid, vaid on mulle palju õpetanud ka mitmekesisuse, võrdsuse ja vaimse tervise kohta,” lisas Northwood.

Hiljem rääkis Northwood Briti Vogue'ile koostööst hertsoginnaga ning nende kohe tekkinud sidemest.

“Ma kohtasin teda veebruaris, 2018. aasta sõbrapäeva paiku. Ma olin eelnevalt veidi närvis, kuid kohe, kui ma temaga kohtusin oli ta täpselt nagu üks minu California klientidest,” ütles Northwood. “Ta ütles, et ta on ka California tüdruk, mille peale ma lisasin, et järelikult üks minu lemmikutest. Me klappisime koheselt ning tundus, et me rääkisime samas keeles."

Juuksestilist selgitas, et muutis Meghani tüüpilised California tüdruku soengud formaalsemaks ning hertsoginna stiil kujunes selliseks, nagu ühele kaasaaegsele printsessile kohane.

“Tal on väga hea stiilitaju ning ta tahtis välja näha vastutulelik, hoolimata sellest, et ta printsess on,” lisas ta. “Ta on väga kaasaaegne printsess. Selline, kellega saame samastuda. Tema soengud aitasid seda rõhutada.”

Kosmeetik Sarah Chapman, kes on Skinesis nahahooldustoodete taga, jagas pilti Meghanist oma pulmapäeval naeratamas ja kirjutas, et tal oli veeta aega koos kuningliku paariga.

“Meghaniga alguse saanud kliendisuhe muutus kiiresti kalliks sõpruseks ning ta võttis mind omaks,” ütles Chapman. “Ma olen väga tänulik, et olin väike osa nende teekonnast ning sain näha nende kirge ning kaastunnet inimeste ja eesmärkide vastu, aga et sain ka olla tunnistajaks hetkedele, mida inimesed ei näe.”

“Sellised, nagu nad on kodus, lapsevanemate, partnerite ja sõpradena - ülimalt lahked ja kahe jalaga maas inimesed,” jätkas Chapman. “Iga päev õpime me midagi uut ning nemad on mulle õpetanud väga palju ning peale koosveedetud aega tundsin ma ennast alati rahuloleva ja inspireerituna, et aidata inimesi ükskõik kui väiksel viisil.”

Allikas: HuffPost