Siit leiad kaheksa mõtet Meriti uuest raamatust:

1. Iseenda olemise ja tegemiste tuuma ja oma kutsumuse teadmine annab rahuldustunde ja tähendusrikkuse ning võtab ära vajaduse midagi iseendale või kellelegi tõestada, midagi karta või häbeneda.

2. Unista! Hästi julgelt! Öeldakse, et me kipume ülehindama, mida kõike me võiks saavutada aastaga, aga alahindama, kuhu võiksime jõuda kolme aastaga.

3. Kui sul on selge eesmärk ja emotsionaalselt laetud ehk tõeliselt tugev Ülioluline Põhjus, sisemise motivatsiooni tuum, pead vastu ka rasketel aegadel, sest tead, mille nimel sa seda teed.

4. Aukartus oma soovide suhtes näitab, et liigud õiges suunas.

5. Hirme pole vaja eitada, neid peaks hoopis lähemalt vaatlema: mille eest nad püüavad meid kaitsta. Kui hirmudele sellest vaatenurgast läheneda, saad ka lihtsamini vahet teha ratsionaalsetel ja irratsionaalsetel hirmudel.

6. Kui sul on enam-vähem kindel sissetulek ja laenuintress on mõõdukas, on laenuga kodu ostmine igati mõistlik investeering. Eriti kui laenumakse on väiksem või sama kui üürihind.

7. Püüa leida lisasissetulekuallikaid, mis sobituksid loomulikult sinu elustiili ja huvidega. Mõtle ettevõtlusele. Otsi koostööpartnereid.

8. Investeeri automaatselt iga kuu püsimaksega. Ühe korra mõtle läbi ja otsusta, tuhat korda lõika ehk tee ülekandeid. Automaatselt.