Victoria Beckham out and about, London, UK - 15 Nov 2019

Mõtlete, et kes Victoria kotte küll kokku loeb? Ajakirjandus! Ajaleht the Guardian hindas Beckhami Hermes'i kotikollektsiooni väärtuseks rohkem kui miljon naela.

Kuigi 2000ndate aastate esimesel kümnendil oli Birkin Victoria lemmikkaaslane, võis teda silmata ka Hermes Kelly kotiga.

Kelly kott oli algselt disanitud kui luksuslik käekott printsessidele, et nad saaksid kasvavat beebikõhtu varjata. Birkin oli seevastu disainitud igapäevaseks käekotiks, kuhu mahub sisse kõik vajalik.

Peamine erinevus? Hermes Kelly kotil on üks sang ja lisaks rihm, millega saab koti risti üle panna. Hermes Birkinil on kaks sanga ja rihma pole.

Victoria Beckham

Vaatamata sellele, et Victorial paistis olevat Birkin või Kelly igaks elujuhtumiks, polnud Hermes ainus Prantsuse moemaja, mille käekottidele naine truu oli.

Victoria on pildile püütud ka mitmete Louis Vuittoni mudelitega, sealhulgas moelooja Stephen Sprouse'i ja Louis Vuittoni koostöökollektsioonist sündinud grafitikirjadega kotiga.

Victoria Beckham

Kuigi viimastel aastatel on Victoriat nähtud peamiselt enda moebrändi kätekotte kandmas, vaata allolevat galeriid, et meenutada Victoriat kui tema hüüdnimeks oli veel Spice Girlsi aegadest jäänud Posh - naine, kelle stiili iseloomustasid triibutatud juuksed, kõrged (Christian Louboutini) kontsad ja suured mustad päikeseprillid.

Allikas: Vogue