Näitlejatepaar ootab väidetavalt oma esimest last, kinnitas salajane allikas väljaandele Page Six. Ei ole täpselt teada, millal Maral tähtaeg on, kuid allika sõnul võib viimasel ajal lohvakaid rõivaid kandval näitlejannal olla kuues raseduskuu. Paar, kes hoiab oma eraelu meediast eemal, kohtus esmakordselt filmi "Her" võtetel, kuid nende lähedane suhe sai alguse hiljem.

Joaquin Phoenix and Rooney Mara

Gigi Hadid ja Zayn Malik

Uudised modell Gigi Hadidi ja tema muusikust kallima Zayn Maliki lapseootusest jõudsid meediasse aprilli lõpus. Modell kinnitas kuuldusi Jimmy Falloni telesõus: "Loomulikult soovime, et oleksime saanud sellest teada anda enda tingimustel, aga oleme väga elevil, õnnelikud ja tänulikud kõigile heade soovide eest," sõnas ta.

Gigi Hadid and Zayn Malik

Elon Musk ja Grimes

5. mail nägi ilmavalgust Tesla juht Elon Muski ja tema kallima muusik Grimesi poeg, kellele pandi väga eriline nimi X Æ A-12, mis peaks olema sümboolse tähendusega. Vastuseks sinu küsimusele ei, mitte keegi ei tea täpselt, kuidas seda nime hääldada.

Elon Musk and Grimes

Orlando Bloom ja Katy Perry

Lauljanna Katy Perry teavitas lapseootusest oma fänne läbi muusikavideo "Never Worn White". Naine viskas Twitteris isegi nalja, et nüüd ei pea ta enam kõhtu sees hoidma. Katy Perry jaoks on tegemist esimese lapsega, näitleja Orlando Bloomil on abielust modell Miranda Kerriga 9aastane poeg.

Orlando Bloom and Katy Perry

Joe Jonas ja Sophie Turner

Muusik Joe Jonas ja näitleja Sophie Turner ei ole küll ametlikult lapseootust kinnitanud, kuid meedias on avaldatud mitmeid paparatsode fotosid, kus Turner on suure kõhuga, mis lubab aimata peagi saabuvaid rõõmsaid uudiseid.

Joe Jonas and Sophie Turner

Allikas: Vogue