1. PARFÜÜM 51.99 Yves Saint Laurent Black Opium 30 ml EdT


Sobis minuga, seikles minuga! Luksuslik pudel on täidetud tugeva, sensuaalse ja magusa aroomiga. Naha soojusega tuli see imeline lõhn hästi esile.

2. DEKOLTEEKREEM 11.90 Dermosil


Enamasti hoolitsevad naised eeskujulikult oma näonaha heaolu eest, jättes unarusse kaela ja dekolteepiirkonna, nii oli ka minuga. Tänu Dermosili kreemile muutus kõik, kuna spetsiaalselt nendele piirkondadele mõeldud toode tuletab mulle iga päev meelde nahka niisutada. Pehme, hästi imenduv kreem, mis toimib suurepäraselt. Soovitan!

3. TOITEV JA KAITSEV KANEPI DUŠIÕLI 17.- The Body Shop


Kuivale nahale mõeldud dušiõli – muusika minu kõrvadele ja paitus minu nahale. Piisab väikesest kogusest, et nahk jääks siidine ja pehme. Talvine nahakuivus on täielikult kadunud ning võin öelda, et minust saab selle õli kasutaja ka tulevikus.

4. PRUUNISTAV JA NAHATOONI ÜHTLUSTAV CC-KREEM NÄOLE 35.99 Vita Liberata, toon Latte


Kreemi ülesanne on anda nahale sära ja ühtlane jume. Kuna olen sära andvate toodetega oma vanuseklassis ettevaatlik (et kasu asemel kahju ei sünniks ning kortsud rohkem silma ei torkaks), siis lisasin Vita Liberata kreemi oma igapäevasesse näokreemi ja tulemus oli suurepärane – särav, värske, veidi kumav näonahk.

5. NIISUTAV MASK 23.50 Origins Glow-Co-Nuts


Nagu nimigi vihjab, sisaldab mask kookosõli. Mulle meelepäraselt on kookoselõhnaga tagasi­hoidlikult ringi käidud. Hästi imenduv mask, mida võib kasutada ka öömaskina, muudab naha siidiseks ja siledamaks juba pärast paari kasutuskorda.

Jaga
Kommentaarid