Foto: Krõõt Tarkmeel Stilist: Karolin Kuusik Jumestus ja soeng: Gerda Miller

“Eriolukord õpetas – küll vitsaga –, seda, mis on päriselt oluline,” nendib moeekspert ja elustiilikunstnik Ženja Fokin (35). Vastused on tal valmis enne, kui küsimused jõuavad kõlada, naer kuriseb nagu üleelusuuruse linnu kõrist, maasikad triivivad valges veinis. Fokini soolo!


Foto: Krõõt Tarkmeel

Armastatud saatejuht Piret Laos ütleb, et telemaailma suurim müüt on, et teleinimesed on hästi rikkad ja edukad. “Ja võib-olla ka uskumus, et kõik, mida teles tehakse, on päris. Näiteks et kui videoloos tuuakse meile kingituseks kolm uut autot, siis saame need endale. Või et kõik ekraanil nähtud riided rändavad meie garderoobi. Nii tõesti ei ole! Tele on tele ja siin käib aeg-ajalt elu suuremaks mängimine.”


Foto: Krõõt Tarkmeel Jumestus ja soeng: Gerda Miller

Aasta tagasi sai laulja Getter Jaani (27) pisitütre Emily emaks ning on sestsaati hakanud oma keha rohkem armastama. Alati pole see aga kerge olnud…

Suur rannamoe ülevaade! Suve hakul on rannariiete valikus mustmiljon põnevat trikood ja bikiinipaari, kuid trendidest olulisem on nende sobivus sinu keha ja välimusega.

Pluss eriti mahukas suvehoroskoop! Algav suvi on mitmes mõttes eriline ja omapärane. Võtame või puhkuse – kellel on aega liiga palju käes, kellel üldse mitte. Paremini tunnevad end need, kes on harjunud oma elu ja tegevuse eest ise vastutust võtma.

Loe nende ja paljude teiste teemade kohta edasi värskest ajakirjast!