Saaremaale oleksin saanud juba ammu tulla, kuid mandril võtsin enda jaoks aega ja kasutasin võimalust olla üksi, et keskenduda koolitükkidele. Väga palju ei erine minu elu ka praegu, kui koju tagasi jõudsin. Endiselt pean palju istuma ja õppima. Kordan eksamiteks, kas toas või nüüd juba õues päevitades, kuid kui eksamid tehtud on, avan kindlasti sõbrannadega šampuse 2+2 reeglit järgides.

2. Kas kriisiolukord tõi ellu ka positiivseid muutusi? Milliseid?

See kriis on olnud raske ja toonud palju pingeid, sest kõik on lahtine ja teadmatuses elamine on suur väljakutse. Sellegipoolest arvan, et pinged teevad ikka tugevamaks. Olen alateadvuses endale alati raskeid katsumusi soovinud, et olla tulevikus parimas vormis. Seega arvan, et see ongi see positiivne pool. Alati saab negatiivse positiivseks ümber vahetada ja nii olen teinud ka mina, olen lihtsalt praegu palju pingutanud.

3. Kuhu plaanid sel suvel Eestis reisida?

Ma olen kõige suurem matkaradade ja parkide fänn. Neid tuleb kindlasti avastama minna. Ja väga pikalt olen unistanud jälle paadimatkale või kuskile seiklusrajale minekust.

4. Soovita kohta Saaremaal, mida turistina peaks kindlasti külastama.

Oi Saaremaal on palju avastada, ka mul endal. Oleneb ka, mida külaline ihkab ja palju ta juba näinud on. Kuressaare lossihoovi park ja Kaali kraater on kindlasti kohad, kust esimesena läbi käia. Aga üks Saaremaa saladus on kindlasti see, et kuna ümberringi on meri, siis on saarel palju salajasi randu, mis on inimtühjad ja ootavad uudistajaid! Ma arvan, et see on parim vihje, mida teistega jagada. Eriti praegu, suve alguses.

Naudi kontserti ja tee head!

Merilin Mälk on üks artistidest, kes astub täna õhtul üles tasulisel virtuaalsel heategevuskontserdil Saaremaa Rööm, mille eesmärgiks on heategevuslik annetuskampaania, mis aitab koguda vahendeid Saaremaa puuetega laste ning majanduslikult keerulises olukorras olevate perede toetuseks. Kogutud annetuste abil rahastatakse üheskoos MTÜ Meelespeaga erinevaid neile suunatud üritusi ning tuuakse rõõmu abivajajatele ning nende peredele.

Kontserdil astuvad üles Saaremaa juurtega artistid Ivo Linna, Grete Paia, Uudo Sepp, Merilin Mälk ja folgiduo Leana & Hartwin. Saadet juhib Kristel Aaslaid.

Annetusi kogutakse läbi saate vaatamistasu. Kontserdi vaatamisõiguse saavad Telia TV kliendid endale €4 eest soetada otse teleekraanilt. Samuti töötavad annetusnumbrid ning soovi korral saab teha ülekande otse MTÜ Meelespea kontole.

Annetusnumbrid:
9007011- 5 eurot
9007012 - 10 eurot
9007013 - 25 eurot

MTÜ Meelespea
Reg nr 80293565
Uus-Roomassaare 44, Kuressaare
A/A 782200221047337751 Swedbank

Kontsert on Telia TV eetris täna õhtul kell 20.00-22.00