Ka headest asjadest on vaja puhata

Uued põnevad väljakutsed terendavad silme ees ja töö lausa lendab käes? Seda on tore kuulda, kuid ei tohi unustada, et ka enesearendamine ja pidev progress koormavad. Kipume unustama, et positiivsed emotsioonid võivad olla sama kurnavad kui negatiivsed.

Kui tunned, et asjad on hästi, aga väikesed ebaõnnestumised viivad su endast välja, on see märk, et peaksid hetkeks aja maha võtma. Luba endale paus ja joo kohvi näiteks väljas värske õhu käes või mine jaluta ring ümber maja.

Võta iseenda nõu kuulda

Kindlasti oled kuulnud lauset "käitu minu sõnade mitte tegude järgi". Selles peitub elu paratamatus, et tihti oskame anda teistele head nõu ja soovitame neil puhata, aga ise käitume ma sõnadele risti vastupidi. Ole sina targem ja hakka päriselt tegutsema nende soovituste järgi, mida sisimas tead. Alusta kasvõi sellest, et kui oled käesoleva artikli lõpuni lugenud, keera pilk erkaanilt ja puhka hetkeks silmi.

Kõik ei peagi alati hästi olema

Me ei ole robotid, meil on tunded ja vajadused ja on täiesti normaalne, et alati ei ole kõik hästi. Seda enam peaksid korraks puhkama, kui tunned, et asjad kuhjuvad ja hakkavad käima üle jõu. Kui soovime alati olla parimad ja anda endast 110%, unustame pöörata tähelepanu sellele, mis toimub meie sees. Sa oled tubli ja saad kõigega hakkama, nii et ära pelga aeg-ajalt karussellilt maha hüpata ja võtta asju rahulikumalt.

Need märgid näitavad, et vajad pausi:

  • Kui kellegi märkused ja kommentaarid muudavad su liialt emotsionaalseks.
  • Kui nähvad kallitele inimestele ilma põhjuseta.
  • Kui tunned, et klaas on enamasti pooltühi mitte pooltäis.

Allikas: The Everygirl