1. Kasuta naeratuse mõjujõudu. Kõige lihtsam asi, mida võrgutamiseks vaja läheb, on siiras naeratus – see paneb tema maailma vähemalt sekundiks särama. Pealtnäha on naeratus väga lihtne, kuid see annab edasi õnnetunnet ja näitab talle, et oled aus, heatahtlik ega võta end liiga tõsiselt. Jah, vaid naeratusega ei saa kõiki muresid lahendada, kuid see aitab igasse päeva natukenegi positiivsust tuua ja missugusele mehele see ei meeldiks?

2. Suuna oma naba tema suunas. See võib kõlada veidralt, aga teadlased on avastanud, et mehed reageerivad naiste nabade nägemisele äärmiselt positiivselt. See näitab usaldust ning seda, et tunned end tema juuresolekul mugavalt.

3. Puuduta teda mõõdukalt. Pidevad puudutused ja avalikud kiindumuse näitamised on üleliigsed ja mõjuvad lämmatavad. Kui sa aga hoiad temaga silmsidet, paned tema sõnu tähele ja aeg-ajalt, justkui kogemata tema kätt puudutad, talle korraks naeratad ja oma pluusi sättides tema õlga riivad, jätab see seksika ja müstilise mulje. See paneb ta mõtisklema, kas teed seda meelega või kogemata. Puudutus tähendab väga palju enamat, kui sellega mitte üle piiri minna.

4. Ära pane käsi risti. Käte rinnale risti panek loob soovitud tulemusele täpselt vastupidise mulje. See tekitab temas tunde, et sa pole huvitatud ja oled kauge. Samuti võib see jätta ebakindla ja rünnaku alla sattunud mulje. Kui need pole signaalid, mida soovid edasi anda, hoia oma käsi vabalt ja väldi nende risti panemist.

5. Ole tugeva kehahoiakuga. See võib kõlada palju keerulisemalt, kui see tegelikult on. Kõige olulisem on seista ning kõndida enesekindlalt ja graatsiliselt. Iga naine saab sellega mängleva kergusega hakkama. Ära lase selga küüru, vaid seisa ja istu kindlalt, õlad taga. Variant on panna ka üks või mõlemad käed puusa. Hoia pea sirgelt ja silmside konkreetne.

6. Vaata talle silma. Kui juba silmsidemest juttu tuleb, ei saa selle olulisust kuidagi toonitamata jätta. Tegemist on ühe kõige võimsama kehakeele vahendiga, mis tekitab sind ümbritsevates inimestes koheselt mugava tunde.

Kindlasti tead ka ise seda tunnet, kui oled kellegagi vestluses ning nende pilk kipub rändama ja sulle ei keskendu. Nüüd meenuta seda tunnet, kui sinuga vestluses olev inimene sulle pidevalt silma vaatab. Jah, see tekitab tugeva sideme ning tunde, et sind nähakse ja võetakse kuulda. See näitab austust ja huvi. Täpselt sama kehtib ka olukorras, mil üritad tähelepanuga kellegi südant võita.

7. Kasuta tema võrgutamiseks huuli. Huuled on ühed esimesed asjad, mida mehed märkavad. Pane see teadmine enda kasuks tööle. Samamoodi lõika kasu teadmisest, et mehed reageerivad punasele värvile ja seda veel eriti naiste huultel. Sellest õhkab kirge, enesekindlust, julgust ja seksikust. Proovi ka oma alahuult kergelt hammustada ning tea, et ta ei suuda sellele vastu panna.

8. Mängi oma juustega. Sul on lühikesed juuksed? See pole mingiks takistuseks, sest saad vabalt kõrva juures oleva salguga mängida. Pikemate juuste puhul on võimalusi rohkem. Siinkohal on aga võti seda tegevust minimaalselt teha. Sa ei taha, et ta näeks sind kui kedagi, kes on oma juustest täielikus sõltuvuses. Juuksed on üks lihtsamaid viise, kuidas mehe tähelepanu võita, ja usu, et selleks polegi palju vaja.

9. Kasuta huvi näitamiseks näoilmeid. Kas teadsid, et inimesed teevad ühe päeva jooksul keskmiselt 25 000 näoilmet? Kasutame tunnete väljendamiseks näoilmeid tunduvalt rohkem kui sõnu. Kasuta seda julgelt ära. Näiteks nooguta teadlikult, kui ta räägib, kuna see näitab, et tal on sinu täielik tähelepanu. Nüüd pööra pead kergelt küljele, paljastades oma kael (üks sinu haavatavamaid kehaosi) - see väljendab usaldust. Võid proovida ka tema näoilmete peegeldamist, kuid jäta meelde, et siinkohal on võtmesõnaks taas mõõdukus.

10. Kummardu kergelt tema poole. Kui keegi sinuga rääkides kergelt sinu poole kummardub, näitab see, et sul on tema täielik tähelepanu. Kasuta sama ka unistuste mehe südame võitmisel.

Kui tahapoole nõjatud, näitab see hoopis vähest huvi. Seega liigu tugevama sideme loomiseks alati ettepoole.

11. Kanna midagi, mis tekitab sinus võitmatu tunde. Ära unusta kunagi mugavust. Kui kannad midagi, milles sa end hästi ei tunne, paistab see kaugele. Jää endale kindlaks ja kanna tema juuresolekul ainult seda, milles end suurepäraselt ja vabalt tunned.

12. Ära planeeri liiga palju ette. Sul võivad kõik need nutikad nipid alatiseks meelde jääda, kuid lõppude lõpuks on neid olukordi keeruline ette planeerida. Sa ei saa teada, mis talle meeldib ning millele ta positiivselt reageerib, kui sa ei proovi. Ära unusta jääda iseendale kindlaks ning kasuta erinevaid kehakeele trikke sobivatel hetkedel, jäädes sealjuures loomulikuks ja endale kindlaks. Kasuta kehakeele nippe tema võrgutamiseks, kuid jää alati iseendaks ja tee vaid neid asju, mis sinus hea enesetunde tekitavad.

Allikas: Herway.net