Sa pingutad pidevalt üle. Iga kohting sinuga peab olema perfektne. Sa ei taha oma kaaslases mingil juhul halba enesetunnet tekitada ja sellepärast annad kõik, mis võimalik, et ta end erilisena tunneks. Kahjuks tekitad nii aga vastupidise efekti. Selle asemel, et kaaslases hea tunne tekitada, paned ta tundma hoopis nii, nagu ei pingutaks ta ise piisavalt. Lõõgastu ja ära püüa olla perfektne. Mine vooluga kaasa ja vaata, mis elu toob.

Sõnn

Võiks ju arvata, et oled õppetunni saanud, aga tuleb välja, et kahjuks mitte. Mis puutub suhetesse, siis kipud ikka ja jälle sama viga kordama. Mingil põhjusel ei suuda sa mõista, et korduv tagasiminek inimese juurde, kes sulle haiget tegi, ei ole hea mõte. Asi pole mitte lihtsalt selles, et asjad ei muutu paremaks, vaid niimoodi riskid ka iseenda kaotamisega. Endale haiget tegemine, alandamine ja emotsionaalsed raskused on ohuks sinu vaimsele tervisele. Jäta minevik rahule ja liigu oma eluga edasi.

Kaksikud

Sina valvad oma südant suure hoolega, mis eristab sind teistest. Tavapärane armastamine ei ole sinu stiil, mis paneb su raskesse olukorda. Paljud inimesed ei saa aru, kes sa oled ja kust tuled. Oma loomu poolest püüad üldse kohtinguid vältida. Sa oled enda ümber ehitanud seinad, sest sa ei taha riskida isegi väikseima tõenäosusega haiget saada. Sa varjad oma tundeid ja valetad teistele, et sinuga on kõik hästi, kuigi tegelikult ei ole.

Vähk

Kui Kaksikute tähemärgi esindaja ei usalda inimesi ja varjab oma tõelisi tundeid, siis sina oled vastupidiselt liiga avatud. Sa usaldad inimesi ja ei karda oma tundeid välja näidata, mis muudab su väga haavatavaks. Kui sa ei näita välja oma karmi poolt, koged palju südamevalu ja kahetsust. Isegi, kui keegi on sind ära kasutanud, annad talle uue võimaluse, et kõik saaks uuesti korduda. Sa usaldad inimesi ja armastad neid tingimusteta, väärivad nad siis seda või ei. Sa pead sellest nõiaringist välja murdma ja vahelduseks enda peale mõtlema.

Lõvi

Sarnaselt Kaksikute esindajale valvad ka sina oma südant suure hoolega. Tihti tähendab see, kui hakkad kellessegi armuma, lükkad ta hirmu tõttu eemale. Sa kardad haiget saada. Kui asjad on hästi ja suhe muutub tasapisi tõsisemaks, tekib sinus paaniline hirm. Hakkad ilma põhjuseta ette kujutama, et midagi halba on tulemas, mis kõik ära rikub. Tahad seda ennetada ja lükkad inimese ise eemale.

Neitsi

Sulle on iseloomulik kõiki asju oma elus analüüsida ja teed sedasama ka suhetega. Kui asjad ei lähe päris plaanipäraselt, tahad suhtest põgeneda. Sul ei pea selleks isegi selget põhjust olema, aga oled piisavalt tark, et midagi välja mõelda. See on väga ebaterve käitumine, sest niimoodi väldid vastutust. Kui sulle ei meeldi suhe, milles oled, võta ennast kokku ja räägi sellest. Vabanduste leiutamine ja valetamine ei muuda kunagi midagi paremaks.

Kaalud

Suurim viga, mida sina suhete vallas teed, on teise võimaluse andmine inimestele, kes seda ei vääri. Kuidagi suudad sa alati leia kõiges ja kõigis positiivse noodi, vaatamata sellele, et peaksid olema õppinud, et osadel inimestel ei ole positiivset mõju. Ära kaota enda sees olevat positiivsust ja headust, aga tõmba kuskile piir. Kui keegi on sinu usaldust korduvalt reetnud, lase nad vabaks.

Skorpion

Sinu suurim vaenlane on ülemõtlemine. Ära ole nii dramaatiline ja lõpeta oma tähelepanu pööramine asjadele, mis seda ei vääri. Inimesed, kellega kohtamas käid, hirmuvad ära sinu liigsest analüüsimisest ja ülemõtlemisest. Sa pead aru saama, et sa ei saa kohe inimese kohta kogu tõde teada saada. Usalduse teenimine ei käi niimoodi. See peab juhtuma tasapisi ja selleks ei ole olemas kindlat aega. Kui nii jätkad, on tulemuseks see, et hirmutad inimesed minema, olles liiga analüüsiv.

Ambur

Sinu suurim viga on see, et sa räägid liiga palju. Kui sa kohtud kellegagi elus esimest korda, on loomulik, et räägitakse üldistel teemadel. Sa ei hakka kohe poliitikat ega usuküsimusi lahkama. Jäta need jututeemad ajaks, mil olete teineteist pisut paremini tundma õppinud. Võib-olla siis te ei saa üksteisest valesti aru. Ära püüa nii palju ja lase üksteise tundma õppimisel loomulikult juhtuda.

Kaljukits

Iga kord, kui pead silmitsi seisma suhteprobleemi või südamevaluga, matad ennast töösse. Töö murdmine on sinu põgenemistee probleemide eest. Praegu on sinu suurim probleem aga see, et sa töötad liiga palju ja isegi ei mõtle kohtingutel käimisele. Kas sa ikka mõistad, et sa ei taha kogu elu üksinda veeta? Me ei ole mõeldud kogu eluteed üksinda käima. Me vajame toetust ja armastust rohkem kui midagi muud. Mida varem sa sellest aru saad, seda vähem oled õnnetu.

Veevalaja

Tundub nagu tahaksid sa sihilikult suhetes kannataja olla. Sa ignoreerid meelega ohumärke, mis annavad sulle mõista, et peaksid põgenema, seni kuni saad. Sind tõmbab mürgiste inimese poole ja sa leiad nende käitumisele õigustuse. Kuigi sa tead, et ei vääri sellist käitumist, kinnitad endale, et kõik on korras ja ükskord peab see järele jääma. Pea meeles, et mürgised inimesed ei muutu.

Kalad

Olles eriti tundlik ja emotsionaalne tähemärk, ei oska sa "ei" öelda. Sa ei ole oma piire korralikult paika pannud ja sellepärast lased inimestel ennast ära kasutada. Sa oled alati olemas inimeste jaoks, kellel sinu abi vaja on - isegi, kui see inimene on sind mitmel juhul reetnud ja tegelikult seda ei vääri. Paraku ei suuda sa näha, kui palju probleeme see sulle endale põhjustab.

Allikas: Herway