2. Kanna päeva lõpus tema särki. Pole midagi romantilisemat ja tema südamelööke kiirendavamat, kui näha oma tüdruksõpra triiksärgis, mida ta samal päeval kandis.

3. Kui ta saadab sulle sõnumina ka kõige imelikuma nalja, ära vasta lihtsalt naerumärkidega, vaid võta seda kui võimalust anda talle teada, et igatsed teda. See tekitab temas kindlustunnet, kui ta teab, et sa ei hinda ainult tema huumorimeelt, vaid kogu tema olemust.

4. Jah, ka meestele meeldib lilli saada.

5. Kallista ootamatult tema kätt. See tekitab sinus turvatunnet ja temas mehelikku tunnet.

6. Loe talle. Usu, kui ütleme, et ta jumaldab sinu häält ja naudib, kui talle midagi loed.

7. Ütle talle, et oled tema üle uhke.

8. Tee temaga koos trenni. Eriti, kui märkad, et ta on seda üha harvemini tegema hakanud.

9. Ka mehed soovivad aeg-ajalt, et neid ei koheldaks kui mehi. Kallista teda, kui ta magab ning ütle talle tihti, et ta saab kõigega suurepäraselt hakkama.

10. Ütle talle, et ta on armas, kui temas tekitavad kõige nohiklikumad asjad elevust. Sa ei pruugi neid asju isegi mõista, kuid olgem ausad, tema elevus on armas.

11. Väikesed positiivsed üllatused. Ükskõik, kas nendeks on näiteks väikesed kingitused, eriti need, mida oled ise valmistanud. Usu meid, need toimivad.

12. Kallista teda ootamatult selja tagant. Üllata teda suudlusega ja haara ohjad enda kätte.

13. Loomulikult on see väga härrasmehelik, kui ta sulle välja teeb, kuid paku vahel ka seda, et teed talle ise välja. Ka tema tahab end erilisena tunda.

14. Mine temaga jalutuskäigule lihtsalt selleks, et teie tulevikust rääkida.

15. Üllata teda tema lemmiksnäkiga, kui ta videomänge mängib.

16. Kui olete avalikus kohas, anna talle väikeste žestidega teada, et mõtled tema peale ja hoolid temast. Selleks võib olla väike silmapilgutus või tema põlve puudutamine, kui kõrvuti istute.

17. Lase tal pea sinu sülle panna ja mängi tema juustega.

18. Ütle talle see naljakas kompliment, mida internetis nägid ja naerge selle üle koos.

19. Pange mõlemad oma telefonid eemale ja tehke sotsiaalmeediast paus.

20. Õrnad puudutused kannavad endast suurt tähendust. Näiteks käe asetamine tema rinnale samal ajal kui te kallistate. Ära unusta teda kallistada. Tihti. See annab alati jõudu juurde.

21. Tunne end vabalt. Kui sa oled enesekindel ja lubad tal end ilma meigita ja dressides näha, muudab see suhte ainult tugevamaks.

22. Ole temaga aus. Ta hindab, kui annad talle teada, et sul on halb päev ning vajad tema lohutust või isegi seda, et tahad parasjagu üksinda olla. See tugevdab teievahelist usaldust.

23. Puuduta tema nina.

24. Võta temaga esimesena ühendust.

25. Haara magamistoas ohjad enda kätte. Anna talle teada, mis sulle meeldib ja mis ei tööta. Pikemas perspektiivis tuleb see teile mõlemale kasuks.

26. Ta tahab pikki juukseid proovida? Luba tal see ette võtta.

27. Võta eesmärgiks vähemalt kord päevas teha ka pealtnäha kõige mõttetum kiindumust näitav žest.

28. Näita tema isiklike huvide vastu huvi üles. Seda ka siis, kui lased tal lihtsalt oma kirest rääkida. Isegi, kui sa seda ei mõista.

29. Ütle talle, et ta on ilus. Ausalt. Traditsiooniliselt saavad naised alati komplimente, kuid kas teadsid, et mehed saavad neid äärmiselt harva? Muuda seda.

30. Loo teile mõlemale turvaline ja hubane keskkond, kus saate lihtsalt koos uinuda ja teineteise südamelööke kuulata.

Allikas: Thought Catalog