1. Mis tüüpi suhet sa otsid?

Johnson soovitab selle otsekohese küsimuse kohe esimesel korral ära esitada. Niimoodi ennetad haiget saamist ja arusaamatusi, mis võivad tekkida, kui teil on suhte osas erinevad ootused.

2. Millised omadused võiksid su ideaalsel kaaslasel olla?

Kui kaaslane on sellele küsimusele vastanud, esita täpsustamiseks mõned lisaküsimused. Näiteks, kui ta mainib säravat naeratust ja lahket iseloomu, uuri, mida lahke iseloom tema jaoks tähendab.

3. Milline näeb välja sinu tüüpiline töönädal? Aga nädalavahetus?

Kui armastad seltskonda ja suhtlemist, ei sobi sa tõenäoliselt kokku inimesega, kes eelistab kõik vabad hetked veeta rahulikult kodus. Ja vastupidi.

4. Milline on sinu perekond?

Suhteeksperdi sõnul on oluline aru saada, kuidas kaaslane suhtub oma vanematesse ja õdedesse-vendadesse. Kas ta on pärit kokkuhoidvast perekonnast? Kui olulised on tema jaoks perekondlikud traditsioonid (kui üldse)?

5. Milline oli sinu viimane stressirohke periood ja kuidas selle üle elasid?

Johnsoni sõnul tasub keerulistest aegadest rääkides tähele panna, kas kaaslane mainib oma tugisüsteemi. Võib-olla on tal toetav pere või sõbrad? Võib-olla on ta harjunud üksinda hakkama saama?

6. Võta jutuks hiljutised raputavad uudised ja uuri, mida kaaslane sellest arvab.

Suhteekspert soovitab esitada vähemalt ühe küsimuse, mis teie mugavustsooni murrab. "See on võimalus näha, kas inimene julgeb jääda iseendaks ja avaldada oma ausat arvamust või öelda seda, mida arvab, et sina tahaksid kuulda," selgitab Johnson. See aitab ka aru saada, kas olete poliitilistel ja ühiskondlikel teemadel sarnasel positsioonil.

7. Millal oli su viimane suhe ja miks see läbi sai?

Eelmiste suhete kohta uurides soovitab Johnson tähele panna, kas kaaslane kipub oma eksi süüdistama või võtab osa suhte lagunemise vastutusest ka enda kanda. Suhte lõpu kohta uurimine annab aimu, kuidas kaaslane sinuga konfliktses olukorras võiks käituda.

8. Milline on olnud su pikim suhe? Kaua see kestis ja miks lõppes?

Pikima suhte kohta uurimine annab head võrdlusmaterjali, mis oli selles suhtes teisiti kui tema viimatises suhtes. Kuidas nad raskustest üle said ja probleeme lahendasid?

9. Kui palju te suhtes olles koos aega veetsite ja kui palju eraldi?

Harjumuste kohta uurimine aitab aru saada, kas teil on suhte osas sarnased lootused ja ootused.

Allikas: PureWow