Kerti Pahk, disainer

@kertipahk

@justmeillustrated

“Värvide ja mustritega mängimisel on minu lemmik Marit Ilison, kelle moeloomingu muinasjutulise ja kireva maailma taga peidab ennast ka grammike mässumeelsust. Sellepärast valisingi just selle roosa-punase komboga trikoo, mis on justkui väike vastuvoolu ujumine ettekirjutatud moereeglite mõttes.”

Illustratsioon

Harriet Piirmets, illustraator

@harrysillustrations

“Ma valisin kujutamiseks Triinu Pungitsa loomingu, sest nõustun tema põhimõtetega. Tema tööd on julged, kuid maitsekad. Ta on alati omapärane ja paistab silma oma originaalsete ideedega, mis ei jäta kunagi külmaks. Luues oma kangad ise, võtab ta täieliku kontrolli lõpptulemuse üle, mis teeb ta minu silmis veelgi väljapaistvamaks.”

Illustratsioon

Eili Lepik, tätoveerija ja illustraator

@eililepik

“Moedisaineriks valisin Inga Vatsk-Laasneri, sest olen tema kleitidest lummatud. Joonistatud kleidis on mingi vastandlikkus, mis mulle meeldib. Kehaosa on nii lihtne, samas sats õlgadel lisab emotsiooni ning muster mängulisust – tõeline linnaromantika.”
Illustratsioon

Kristi Kindel, illustraator ja 2D-graafik

@kristikindel

behance.net/kristik

“Esmamulje Eve Hansoni rõivastest on minimalistlik ja isegi nagu veidi tõsine, aga süvenedes märkad detaile, mis on lahedalt mängulised, ja see kõik kokku on lihtsalt väga võluv!”

Illustratsioon

Getter Tiivits, illustraator

@gettertiivits

gettertiivits.com

“Roberta Eineri loomingu juures paelub mind enim erinevate tekstuuride ja tikandite kasutus. Lisaks väga julged ja esialgu veidi võõrad, aga siiski ägedad värvi- ja materjalikombinatsioonid. Mul on Roberta vastu suur respekt.”

Jaga
Kommentaarid