Samal ajal kirjutab Kirchenerova oma Instagrami kontol, et tegemist on tema karjääri ühe kõige erilisema hetkega, sest õdede rolli on kehastunud tema ema ja vanaema. “Kolm generatsiooni ühe Vogue’i kaanel! Suur tänu!” kirjutab ta pildi all.

Portugali päritolu modell Sara Sampaio kommenteeris Vogue Portugali avaldatud foto all: “Sellised pildid ei tohiks esindada vaimse tervise teemalisi arutelusid! Minu arust on see väga halb maitse!”

Ka kliiniline psühholoog dr Katerina Alexandraki näeb, et tegu on probleemse kaanefotoga. “See pole moekas, vaid alandav. Rääkimata naiste ja vaimse tervise häirete ajaloost. On ju olemas sadu lugusid kuritarvitamisest, mille suhtes on naised kõige haavatavamad.”

Muuseas, tegemist ei ole esimese korraga, kui vaimse tervise teemad on moemaailmas probleeme tekitanud. Möödunud aasta septembris protesteeris modell Ayesha Tan-Jones Gucci moeetendusel kollektsiooni kuuluvate hullusärke meenutavate mantlite vastu, olles kirjutanud oma peopessa: "Vaimne tervis ei ole moes."

Hiljem selgitas Tan-Jones oma Instagramis, et tema arust on vulgaarne ja solvav esitleda neid probleeme selleks, et müüa riideid. Modell ise annetas kogu etenduses osalemise eest saadud tasu vaimse tervise probleemide lahendamisele pühendatud heategevusorganisatsioonidele. "Vaimse tervise probleemide häbimärgistamine ei ole kunagi aktsepteeritud," teatas ta.