Kes ütles, et sa tohid põnevaid retsepte või uusi söögikohti ainult nädalavahetusteti proovida? Muuda oma igavavõitu kolmapäev eriliseks ja tee seda hoopis täna õhtul. Mis veelgi parem: hellita end ka magustoiduga!

2. Vaata mõnda lõbusat filmi

Lihtsalt seetõttu, et sul pole täna aega ega tahtmist kinno minna, ei tähenda, et sa ei võiks mõnda head filmi nautida. Selle asemel, et Netflixist või mõnest muust striimimisplatvormist filme ainult nädalavahetusteti vaadata, võta üks neist ette hoopis nädala sees. Miks mitte?

3. Planeeri igasse õhtusse vähemalt üks lõbus tegevus

Selle asemel, et kontorist kohe kodudiivanile suunduda, planeeri endale vahelduseks igaks õhtuks mõni meeldiv tegevus. Olgu selleks kasvõi su lemmikraamatu lugemine või perega lauamängu mängimine — see annab sulle juba tööpäeva ajal midagi, mida oodata.

4. Suundu lühikesele jalutuskäigule

Värske õhk värskendab ka pead ja aitab sul tulla töörütmist välja. Isegi, kui tegemist on lühikese jalutuskäiguga, on sel võim muuta nii mõndagi. Kui sa üksi jalutada ei viitsi, kutsu mõni sõbranna või naaber endale seltsi.

5. Kutsu sõber külla

Kuigi teil ei pruugi olla nii lõbus nagu reede- või laupäevaõhtul, mil suundute koos tantsima, raputab sõbra nädala sees külla kutsumine sind rutiinist välja. Isegi, kui joote vaid teed ja sööte kooki, tunned justkui oleks käes nädalavahetus.

6. Korista pisut

Kui oled harjunud tavaliselt nädalavahetusteti koristama, siis planeeri nüüdsest koristamine hoopis nädalasisestele õhtutele, et nädalavahetused oleksid sellest tüütust kohustusest täiesti vabad!

7. Harrasta enne magamaminekut joogat

Isegi, kui eelistad end tavaliselt pigem nädalavahetustel liigutada, aitab 15-20-minutiline jooga sul enne magamaminekut mõtteid puhastada. Aju ja keha lõõgastades aitab see sul ka paremini uinuda.

Allikas: Apartment Therapy