Vaatamata sellele, et Elliel diagnoositi sündides Downi sündroom, ei ole ta oma seisundil kunagi lasknud oma elu mõjutada. 15aastaselt lõi ta käed modelliagentuuriga Zebedee Management, mis ongi pühendunud puudega või alternatiivse välimusega modellide esindamisele. "Parim osa modelliks olemise juures on iseenda näitamine teistele. Mulle meeldib olla kaamera ees ja näidata, kui professionaalne ma olen," rääkis Ellie. "Esindatus on minu jaoks ülioluline. Las maailm näeb, et igaüks võib olla modell ja tegutseda ka puudega."

Ellie tunnistas, et tal ei ole olnud oma sündroomiga ühtki halba kogemust. "Ma arvan, et seda tänu mu iseloomule. Ainus väljakutse, millega olen silmitsi seisnud, on ehk see, et inimesed räägivad minust, aga mu emaga, kuni nad mõistavad, et ma saan ise ka suheldud ja olen täpselt samasugune nagu nemad, aga õpin asju lihtsalt aeglasemalt."

Ellie on sellest üle saanud iseendaks jäädes. "Kui inimesed mõistavad, et ma saan rääkida ja mul on hea iseloom, suhtuvad nad minusse juba teisiti ja naeratavad," selgitab ta. "Maailmas peaks olema rohkem positiivsust ja inimesed peaksid andma meile võimaluse, mitte olema nii ignorantsed."

Goldstein räägib, et koostöö maailmakuulsa moemaja Gucciga on olnud suurepärane ja ta on iseenda üle väga uhke. "Kui ma vaatan neid pilte, olen endaga rahul ning kõik need tunnustused ja kommentaarid sotsiaalmeedias, mis üle maailma on tulnud, on olnud võimsad."

Elliele meeldib olla eeskujuks teistele inimestele, sest ta tunneb, et nii julgustab ta ka teisi kõrgemale ja kaugemale püüdlema. "See näitab, et kui sa järgid oma lootusi ja unistusi, on võimalik saavutada mida iganes," teab ta. "Jää iseendaks ja ära muretse, mida teised inimesed arvavad."

Ellie unistus ongi saada maailmakuulsaks modelliks ja ehk ühel päeval ka ajakirja Vogue kaanele pääseda ning teiste suurte brändidega koostööd teha. "Mu lootus ja unistus on näidata maailmale, kes ma olen ja mida suudan saavutada."