Ilutest


1. PARFÜÜMVESI 72.99 Dolce & Gabbana The Only One Intense 30 ml EdP


Olen julgemate, iseloomuga parfüümide austaja. See Dolce & Gabbana lõhn on mulle täpselt sobiv. Pean saladuskatte all mainima, et kunagi ammu kasutasin Dolce & Gabbana parfüümi The Only One, kuid ühel hetkel seda kauplustest enam ei leidnud. Olen parfüümist puudust tundnud. Tore üllatus, et see tõeliselt meeldejääv aroom uues variatsioonis tagasi on!

2. JUMET JA KUMA ANDEV PUUDER 53.99 Guerlain Terracotta Nude Glow Powder


Igapäevaselt ma end eriti ei jumesta, kuid kui meigin, siis kasutan ripsmetušši, päikesepuudrit ja huuleläiget. Niisiis on päikesepuuder minu meigikotis üliolulisel kohal. Jäin Guerlaini kuldse sumeda tooniga igati rahule. Ei saa mainimata jätta, et eriti mõnusalt paneb see naha kumama just suvel päikese käes.

3. NÄOKREEM 48.99 Shiseido Waso Giga-Hydrating Rich Cream


Kuigi kasutan tavaliselt geelkreeme, siis ka see rikkalikuma koostisega kreem sobis mulle väga hästi. Veetsin hiljuti aega Vilsandil, mille kliima pani näo õrnalt punetama. Shiseido kreem oli õigel ajal õiges kohas. Rahk rahunes maha ja seda hakkas fännama ka mu abikaasa, kes oli enda kreemi koju unustanud.

4. HUULEÕLI 22.99 Clarins Lip Comfort Oil Intense, toon 02 Intense Plum


Huvitav huuleõli, millest saab kohe kindlalt minu selle suve lemmik. Ploomitoon sobib mulle suurepäraselt ja värv püsib õli baasil toote kohta üllatuslikult kaua peal. Ka toon on parajalt intensiivne.

5. KEHAPIIM 28.99 Biotherm Life Plankton Multi-Corrective Body Milk


Kehapiim, mis on minu tavapärastest valikutest sootuks erinev. Tegelikult olen siiani eelistanud hoopis kehaõlisid, kuid selgus, et ka see on väga mõnus niisutav lahendus. Maheda lõhnaga, naha suvine kiirabi.

Jaga
Kommentaarid