2. Loobu mõttest, et kohtingutel käimine on mäng, mille saad võita ainult siis, kui oled kõige ilusam, kõige targem ja kõige parem. Mõtle parem nii, et kui oled lihtsalt sina ise, siiralt ja ausalt, võid leida elu ilusaima sõprussuhte.

3. Ära hoia pidevalt silma peal endistel sõpradel, vanadel tuttavatel, eksidel ja inimestel, kes ei osale sinu igapäevases elus. Nende elud liiguvad edasi ka ilma kontrollimata. Just nagu sinu endagi elu.

4. Sa ei pea olema kõiges parim. Sa ei pea süüa tegema võrdväärselt tippkokaga, käituma tippjuhina, omama kõige erilisemat ja lahedamat sõprusringkonda, pildistama nagu fotograaf ja treenima nagu tippsportlane. Vali endale paar südamelähedast valdkonda, milles oled hea ja mida naudid ning anna neis endast parim.

5. Ära oota, et elu on alati ilus ja hea. Selle asemel, et hambad ristis kogu aeg õnnelik olla, lase vabaks ja aktsepteeri erinevaid emotsioone. On normaalne, et on halvemaid päevi ja hetki, mil oled segaduses ja ebakindel. Need lähevad mööda, aga mitte vägisi.

Allikas: Thought Catalog / Instagram