1. Käed

Meie käed saavad aastatega palju vatti ja see paistab välja. Olgem ausad, sa ei mõtle ju kätepealse naha hooldamisele liiga sageli ning usud, et natukene kreemitamist enne magaminekut või lennujaamas igavledes on piisav. Kuid meie käed vajavad rohkemat. Muuda kätepealse naha niisutamine prioriteediks, hoides toitvat kätekreemi nii kraanikausi kõrval kui ka käekotis ja ära unusta, et see võiks sisaldada SPF päikesekaitsefaktorit.

2. Kael ja büst

Ära lõpeta naha eest hoolitsemist lõuajoone juures, vaid kanna hooldavaid kreeme ja seerumeid ka kaelale ja dekolteele. Sealne nahk on samuti pehme, õhuke ja õrn, mistõttu vajab see ekstra toitmist ja niisutust. Kanna tooteid nahale liikudes alt üles ja ära taaskord päikesekaitset unusta!

3. Huuled

Nähtus nimega "suitsetaja suu" ei esine ainult suitsetajatel. Mõned inimesed ajavad huuli liiga sageli prunti või kasutavad joomiseks kõrt, mistõttu tekivad neil samuti need suitsetajatele omased huuli ümbritsevad joonekesed. Mõtle nüüdsest läbi, kuidas sa oma kokteile tarbid, lõõgasta näolihaseid ja võta oma igapäevasesse rutiini näomassaaž, mis paneb nahaaluse vereringe tööle ja muudab naha siledamaks.

4. Põlved ja küünarnukid

Meie põlved ja küünarnukid on samuti midagi, millele me nooruses üldse ei mõtle, aga teatud vanusesse jõudes paistavad naha vananemismärgid neis piirkondades koheselt välja. Sealne paks nahk peab aastate jooksul pidevalt venima ja seejärel tagasi tõmbuma ning niiskus kipub seal halvemini imenduma. Seetõttu hellita neid piirkondi massaaži ja ekstra hooldavate toodetega, et nahk püsiks elastne.

Allikas: Poosh