Tootelubadus „dermatoloogiliselt testitud” kvaliteetbrändide toodetel tähendab, et need on sõltumatute nahaarstide kontrollitud ja testitud. Selliste testide eesmärk on enne toote turule toomist kindlaks teha, et see ei tekita kasutajatel naha ärritust, kuivust ega punetust.

Milliseid tooteid valida?

Tuntumad Azeta veebipoes müügil olevad kaubamärgid on näiteks Bioderma, Eucerin ja Vichy. Kõikidel nendel brändidel on lai valik tooteid erinevatele nahatüüpidele: tundlik nahk, väga kuiv või atoopiline nahk, rasune ja vistrikuline nahk ning kahjustunud nahk. Samuti on kliendi eest läbi mõeldud ja testitud päevase nahahoolduse rituaal ehk ühes tootesarjas on olemas tooted naha ravimiseks, puhastamiseks, niisutamiseks ja kaitsmiseks. Tootesarjade eelis on see, et toodete omavahelist sobivust on testitud ja inimene ise ei pea toodete sobitamise pärast nii palju muretsema. Kombineeri lihtsalt näotoonikud, seerumid, kreemid, päikesekaitse ja niisutusspreid.

Kuidas kaitsta nahka päikese eest ja samal ajal seda ka hooldada?

Suvisel ajal vajab meie nahk lisaks niisutusele kindlasti ka kaitset päikese eest. Eelistada tuleks kergemaid meigitooteid ja kasutada puudri asemel pigem kreeme, mis niisutavad nahka. Enam ei ole vaja kuhjata näole või kehale hunnikutes erinevaid kreeme, vaid otsida spetsiaalse SPF-kaitsega puuderkreeme. Lisaks on näiteks Eucerinil olemas ka päikesejärgne rahustav kreem-geel, mis aitab pärast pikka nädalavahetust rannas nahal mõnusalt taastuda.

Kust kvaliteetseid tooteid soodsa hinnaga leida?

Kvaliteetbrändide dermatoloogiliselt testitud tooteid leiab kõige soodsamate hindadega veebipoest www.azeta.ee. Azeta tootevalikust leiad kõik vajaliku oma igapäevasteks terviserituaalideks, alustades naha- ja juuksehooldusest kuni vitamiinide, toidulisandite ja suuhügieenini välja. Kauba tarneprotsessid on hoolikalt läbi mõeldud, et tagada kõikide toodete jõudmine kliendini parimas korras ja vastavalt nende säilitustingimustele. Ilu-, tervise- ja heaolutooteid saad tellida kus ja millal iganes soovid ning sinu ostud toimetatakse mugavalt üle Eesti asuvatesse DPD pakiautomaatidesse.

Ole kiiremate hulgas, osta e-poest kolm toodet ja www.azeta.ee annab sulle kingituse. Kingituste arv on piiratud!

Jaga
Kommentaarid